Резюме від 25 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10121052

Спеціаліст технічної підтримки, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Кобеляки
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технічний спеціаліст/керівник офісного відділу та офісних завдань.

з 11.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
IT

Знання і навички

Уважність Ведення онлайн-чатів Уміння працювати в режимі багатозадачності Прийом вхідних дзвінків Ведення CRM Перша лінія підтримки

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Працював технічним спеціалістом як в офісі так і з віддаленого доступу. Наразі локація закрилася у місті, через певні обставини. У зв'язку з чим у пошуку нових можливостей/навичок. Завдання були в основному офісні, ведення та облік офісних працівників, корпоративи, оплата рахунків, документації, спільна робота з бухгалтером та менеджером локації, були й люди у підпорядкуванні. Також маю досвіт із системою CRM. Загалом готовий до роботи різних завдань як в офісі так і по віддаленому режимі, але у пріоритеті віддалений графік.
По офісах розглядаю локації Полтава, Кобиляки, Бутенки, Білики, Бережнівка, Свічкарево, Козельщина, Дрижина-Гребля та сусідні райони. Дуже подобається працювати в технічній підтримці, але розвиваюся в багатьох напрямках. Готовий вислухати ваші пропозиції і на подальшу співпрацю.
Від себе: Шкідливий звичок не маю, пунктуальний, адекватний з головою на плечах. В наявності є ноутбук на:
i7-8650u 4|8 CPU
16Gb озу
512Gb Ssd
Internet 100Mb/s

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: