Резюме від 8 листопада 2023 Файл

Yaroslav

Керівник підрозділу закупівель, заступник керівника

Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Львів, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Кривко Ярослав Борисович

Вік: 38 років
Місто проживання: Київ
Сімейне положення: одружений
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Остання обіймана посада: начальника управління стратегічного планування та закупівель

Кваліфікація:
Понад 15-ти річний досвід роботи в сфері закупівель (планування, проведення, організація, аналітики, моніторинг, виконання та звітування), аудит закупівельних процесів, аналітика, МТП, капітальне будівництво та моніторинг.


Досвід роботи:
● Назва установи: Департамент транспортної інфраструктури (далі-Департамент) виконавчого органу Київської міської ради (далі - КМР) (Київської міської державної адміністрації (далі – КМДА)) Київ, Україна.
Посада: начальника управління стратегічного планування та закупівель; член комісії внутрішнього аудиту, керівник групи з питань закупівель.
Період роботи: 2022 р. — 2023 р..
Обов’язки:
- формування стратегічних завдань і пропозицій у сфері дорожньо-транспортного комплексу.
- участь у розробці документів стратегічного планування транспортної галузі міста Києва на загальнодержавному рівні.
- забезпечення своєчасного і якісного виконання рішень КМР, доручень та розпоряджень КМДА
державної адміністрації), перспективних і поточних планів діяльності управління.
- напрацювання пропозицій щодо раціонального розподілу ресурсів для ефективного досягнення поставлених стратегічних цілей з метою оптимізації та розвитку дорожньо-транспортного комплексу міста Києва.
- підготовка пропозицій до проектів наказів Департаменту, проектів розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради та проектів рішень Київської міської ради у сфері, що стосуються діяльності управління.
- координація та організація роботи з планування, підготовки та проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг для потреб Департаменту.
- координація закупівельних процесів, які проводяться комунальними транспортними підприємствами, установами та організаціями міста підпорядкованих Департаменту в рамках покладених на них повноважень.
- виконання комплексу робіт з підготовки, формування та коригування річного плану закупівель товарів, робіт і послуг, облік та узагальнення пропозицій, які надходять від комунальних транспортних підприємств, установ та організацій підпорядкованих Департаменту з питань проведення закупівель
- організація проведення навчань, семінарів, консультацій працівників комунальних транспортних підприємств, установ та організацій підпорядкованих Департаменту з питань проведення закупівель.
- надання пропозицій щодо заходів, спрямованих на підвищення ефективності діяльності комунальних транспортних підприємств, установ та організацій підпорядкованих Департаменту.
- виконання через електронні майданчики, авторизовані системою Prozorro моніторингу закупівель замовниками яких є комунально транспортні підприємства, установи та організації підпорядковані Департаменту на відповідність дотримання вимог встановлених внутрішніми нормативними документами та чинного законодавства.
- участь у проведенні внутрішнього аудиту з питань закупівель, які проводились комунальними транспортними підприємствами, установами та організаціями підпорядкованими Департаменту.
Досягнення:
- підготовлено та впроваджено низку внутрішньо організаційно-розпорядчих документів з питань закупівель, якими регламентується взаємодія структурних підрозлів Департаменту, під час здійснення закупівель та інших бізнес-процесів в межах компетенції, контроль за здійсненням закупівель, здійснення превентивного контролю щодо: розрахунку очікуваної вартості, відсутності надлишкових чи дискримінаційних вимог у тендерній документації, наявність необхідного та достатнього обґрунтування проведення закупівлі;
- збереження діючих договорів про закупівлю від розірвання, укладених підпорядкованими комунальними організаціями за результатами проведення торгів, шляхом усуненням виявлених самостійно порушень та недоліків під час проведення внутрішнього аудиту.

● Назва Корпорації: Комунальна Корпорація «Київавтодор», Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київ, Україна.
Посада: заступник начальника відділу закупівель; уповноважена особа з публічних закупівель.
Період роботи: 2021 р. — 2022 р.
Обов’язки:
- організація планування роботи відділу закупівель та забезпечення виконання покладених на нього завдань та функцій.
- визначення розподілу обов’язків між працівниками відділу, координування та контроль їх діяльність.
- виконання комплексу робіт з підготовки, формування та коригування річного плану закупівель товарів, робіт і послуг, облік та узагальнення пропозицій, які надходять від комунальних транспортних підприємств;
- контроль та візування договорів, з метою недопущення проведення закупівель без використання електронної системи закупівель, з урахуванням вимог законодавства у сфері публічних закупівель.
- забезпечення постійного контролю за законодавством про державні (публічні) закупівлі, систематичне інформування керівництва про внесені зміни, що впливають на здійснення закупівель за державні кошти;
- звітувати перед начальником відділу з виконання покладених на відділ завдань та функцій. - розробляти посадові інструкції працівників відділу, розподіляти між ними обов’язки, визначати їх повноваження і ступінь відповідальності;
- організація і проведення роботи, пов’язаної із підвищенням рівня знань щодо виконання Закону України Про публічні закупівлі» іншими нормативними актами, діючими нормативними документами Антимонопольного комітету України та інших органів відповідно до їх компетенції щодо проведення процедур публічних закупівель.
Досягнення:
- ініціювання та організація в проведенні закупівлі послуг з підвищення кваліфікації в сфері закупівель, для працівників відповідальних та структурних підрозділів Корпорації, які безпосередньо задіяні у закупівельному процесі;
- приведення до відповідності діючого на той час чинного законодавства наявних внутрішніх організаційно-розпорядчих документів Корпорації з питань закупівель, а також підготовка та впровадження нових, необхідних у Корпорації, організаційно-розпорядчих документів з питань закупівель.

● Назва Товариства: Акціонерне Товариство «Укртрансгаз» та Філія «Оператор газотранспортної системи України» Київ, Україна.
Посада: заступник начальник управління – начальник відділу організації та супроводу тендерів департаменту закупівель та тендерних процедур; секретар тендерного комітету АТ «Укртрансгаз» та Філії «Оператор газотранспортної системи України».
Період роботи: 2007 р. — 2020 р.
Обов’язки:
- на постійній основі участь в організації та проведенні процедур закупівель для забезпечення потреб Товариства, здійснення всіх необхідних дій, та виконання функцій, необхідних для здійснення закупівельних процесів Компанії (починаючи з формування плану закупівель, до підписання договору, та, в подальшому, звітування щодо його виконання);
- організація роботи з розгляду вимог про усунення порушень та скарг учасників або інших осіб з питань проведення процедур закупівель товарів, робіт та послуг відповідно до чинного законодавства;
- організація роботи із збору, систематизації, аналізу і узагальнення інформації про проведення публічних закупівель у Товаристві;
- залучення структурних підрозділів Товариства для співпраці та отримання фахових заключень з питань, що належать до компетенції;
- імплементація інших необхідних заходів та виконання функцій в межах компетенції за даним напрямком діяльності.

● Назва установи: Акціонерний Банк «Експрес Банк», Київ, Україна.
Посада: економіст відділу казначейства
Період роботи: 2004р. — 2006р.
Обов’язки:
• робота' з FOREX;
• організація роботи пунктів обміну валюти;
• інші завдання та обов’язки в межах своєї компетенції.

Освіта

• Навчальний заклад: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.
Інститут після дипломної освіти, м. Івано-Франківськ, Україна Ступінь: спеціаліст. Назва спеціальності: Газонафтопроводи та газонафтосховища; Період навчання: 2007р. — 2009р.
• Навчальний заклад: Міжрегіональна Академія управління персоналом при президенті України, м. Київ, Україна; Ступінь: магістр
Назва спеціальності: менеджмент зовнішньоекономічної діяльності; Період навчання: 2001р. — 2006р.
• Навчальний заклад: Середня спеціалізована школа №76, м. Львів, Україна Період навчання: 1991р. – 2001р.

Вміння та навики:

• 2021р. Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, виданий національною комісією зі стандартів державної мови.
• 2017р. Київська Школа Економіки(KSE), Center of excellence in procurement, сертифікат "Програма професіоналізації закупівель".
• 2007р.-2016р. Курси, тренінги, семінари, навчання та підвищення кваліфікації з питань організації і проведення державних закупівель
● Кандидат у майстри спорту з великого тенісу.
• Знання мов: українська, російська, англійська(середній).
• Комп'ютерні навички: Microsoft Office, Outlook Express, SAP, Windows, Internet.
• 2001р. свідоцтво про підвищення кваліфікації на курсах комп’ютерної підготовки при Львівському національному університеті імені Івана Франка за спеціальністю інформаційні технології.

Додаткова інформація

• Вмію вибудовувати доброзичливі відносини в колективі, не конфліктний, розсудливий та дипломатичний. Вмію залишатися спокійним та витриманим. Інтелігентний, вихований, поважаю чесність, порядність та справедливість. Являюсь комунікабельним та в повній мірі відповідальним при впровадженні поставлених задач. Маю високу продуктивну здатність, стресостійкий по життю та в роботі. Завжди відкритий до всього новітнього, перспективного та цікавого.
• Водійські права: категорії В, стаж з 2003р.
• Закордонний паспорт: в наявності.
• Кандидат в майстри спорту України з великого тенісу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: