Резюме від 22 жовтня 2023 Файл

Надія

Менеджер з продажу, маркетолог, таргетолог (реклама, продажі, клієнт-менеджмент)

Вік:
20 років
Місто проживання:
Путивль
Готовий працювати:
Дистанційно, Путивль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Чорнобровкіна Надія Сергіївна
Дата народження: 15.03.2004р.
Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи: немає, студентка.
Освіта: маю диплом молодшого спеціаліста ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ» за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Наразі навчаюсь у «Сумський державний університет» за спеціальністю «Маркетинг». Також заочно навчаюсь у ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ» за спеціальністю «Право».
Володіння програм: Figma, YouCut, VSCO, Canva, SEMrush, wix, PageSpeed Insights, Smart Sender .
Додаткова інформація: Навчаюся на маркетолога, відвідую практичні заняття де ми вивчаємо нові програми, маркетингові інструменти та їх застосування (планували бюджет маркетингової компанії протягом пів року, розробляли брендбук, планування виставки та якрмарки, планування PR компанії, планування бюджету та концепція наружної реклами). Як курсову роботу робила чат-бот у програмі Smart Sender та лендінг на платформі wix. Маю сертифікат онлайн курсів від Нової пошти « Великий курс для малого бізнесу» та «Франчайзинг. Дієва модель масштабування бізнесу». Займалася дропшипінгом, вмію працювати з соціальними мережами через Business Suite. Оформлювала візуал сторінки, робила публікації та історії, підбирала хештеги. Вмію аналізувати цільову аудиторію. Читала та дивилася курси з таргетованої реклами. У вільний час займаюся фотографуванням. Цікавлюся економічними та політичними новинами.
Особисті якості: хочу і прагну навчатися новому, якщо щось не виходить звертаюся до інтернету та розбираюся в цьому. Швидко навчаюся. Шанобливо ставлюся до своєї роботи, я намагаюся робити все вчасно. Не схильна до конфліктів, врівноважена та спокійна. Досягаю поставлених цілей, адже від цього залжить моє майбутне. Завжди доводжу справу до кінця. Відкрита до думок та намагаюся брати до уваги корисні поради.
Дякую за увагу!

Додатки до резюме

1.Сертифікат від Нової пошти « Великий курс для малого бізнесу».

2.Сертифікат від Нової пошти «Франчайзинг. Дієва модель масштабування бізнесу».

3. Оформлення візуалу сторінок.
1. Сторінка одягу.

2. Сторінка мобільних аксесуарів.

3. Сторінка перевезень по Україні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: