Резюме від 26 січня 2024

Vladyslav

Junior маркетолог, помічник маркетолога, аналітика, 30 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КЕІ КНЕУ ім.Вадима Гетьмана

Економіка підприємства, Маркетинг
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)

Знання і навички

Стресостійкість Креативність Швидкий набір тексту Самостійне прийняття рішень Рекламний копірайтинг Уміння аналізувати MS Excel Адаптивність Написання тест-кейсів Ручне тестування Складання чеклістів Ведення документації Написання bug reports

Знання мов

  • Чеська — вільно
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Владислав 29 років.
Шукаю для себе додатковий заробіток у віддаленому форматі або на неповну зайнятість. Вважаю доречним розвиватись у сфері своєї спеціальності або програмуванні. Про себе можу сказати, що я впевненний користувач ПК, у 2021р проходив курс язика програмування Phyton 2.0 на платформі Codecademy, маю досвід роботи в іноземних кампаніях та копірайтингу (описи товарів для інтернет магазині) комунікабельний, цілеспрямований, мотивований, стресостійкий, відкритий до нового, спрямований на гарний результат, доводжу початі мною справи до кінця. Важливим для мене є стабільний та постійний процес саморозвитку та самовдосконалення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: