Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10143389

SMM-спеціаліст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Графічний дизайнер

з 01.2021 по нині (3 роки 4 місяці)
Дизайн

Освіта

Сумський національний аграрний університет (СНАУ)

Маркетинг, Суми
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Комунікабельність Здатність до навчання Висока працездатність Стресостійкість Знання стандартів обслуговування Відповідальність Неконфліктність Доброзичливість

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Два роки працю графічним дизайнером на фрілансі, моїм основним направленням є створення рекламних креативів для таргетованої реклами в соц. мережах (працюю в Figma, Photoshop). Клієнтами є підприємці, таргетологи із різних ніш + робота дала досвід продажів послуг та товарів.

Працюючи графічним дизайнером професійно володію створенням візуального контенту для соц.мереж. Відповідально ставлюсь до дедлайнів.

Швидко адаптуюсь до нових умов праці та завжди відкрита до отримання знань та задач. Легко підтримую ділові та неофіційні розмови.


tg: itskerida

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: