Резюме від 18 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10153078

Юрист, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 12.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
Неприбуткові, благодійні та громадські організації

надання правових консультацій різним категоріям громадян (переважно соціальні питання- оформлення групи інвалідності, виплати та реєстрація для ВПО, призначення всіх видів державних допомог, отримання інших державних послуг, та ін. ), написання від їх імені заяв , клопотань, допомога їм в відновленні втрачених ними документів, Консультування з приводу військового обліку, проходження ВЛК, законних підстав виключення з військового обліку, та в разі потреби оскарження рішення ВЛК до вищих органів, врахування отриманих травм та захворювань під час військової служби. Та повний правовий супровід діяльності благодійної організації , а також, проведення необхідних закупівель згідно правил.

Юрист

з 07.2015 по 05.2018 (2 роки 10 місяців)
Головне управлінння ДФС в Івано-Франківській області, Івано-Франківськ (Державні організації)

представництво інтересів податкового органу в усіх судових інстанціях України, з написанням всіх необхідних для цього процесуальних документів, та правове забезпечення діяльності державного органу. Питання правильності проведення всіх видів податкових перевірок, правильності нарахувань податкових зобовязань, штрафів, вимог про сплату боргу, про сплату ЄСВ, правильність прийнятих рішень, та дотримання законного поряду направлення всіх рішень податкового органу. Адміністративний та судовий порядок оскарження рішень, дій та\чи бездіяльності посадових осіб податкового органу.

Юрист

з 01.2015 по 07.2015 (6 місяців)
ПП Сендем, Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

договірна діяльність, письмове листування з всіма постачальниками, державними установами пов'язані з господарською діяльністю підприємства, в т. ч реєстрація спеціальних дозволів, ліцензій, реєстрація права оренди комунальним майном, здійснення закупівель, та інші

Освіта

Національний юридичний університет України імені Ярослава Мудрого

Інститут підготовки кадрів для органів прокуратури України, Харків
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

магістр права

Знання і навички

Стресостійкість Комунікабельність Робота із запереченнями Здатність до навчання

Схожі кандидати

Юрист
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 4 міста

Юрист, адвокат, юрисконсульт, третейський суддя
20000 грн, Івано-Франківськ, Дніпро , ще 8 міст

Бухгалтер, юрист
Івано-Франківськ

Помічник юриста
Івано-Франківськ

Юрист
10000 грн, Івано-Франківськ

Керівник, заступник, юрист
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: