Резюме від 26 лютого 2024 PRO

Наталія

Категорійний менеджер

Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Категорійний менеджер "Фрукти, овочі, кулінарія"

з 06.2022 по 07.2023 (1 рік 1 місяць)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

- проведення договірної кампанії: пошук постачальників, підписання контрактів та контроль їх виконання;
- проведення тендерів: підготовка пакету документів, акцептація, участь у торгах, визначення переможця, взаємодія із замовником;
- аналітика тенденцій ринку та визначення оптимальних періодів закупівель сировинної бази, побудова графіків закупівель;
- формування асортиментної матриці в рамках товарної категорії;
- формування ціноутворення;
- організація та проведення маркетингових активностей;
- обробка та виконання запитів від кулінарних департаментів: пошук та забезпечення потреб виробництва харчовими інгрідієнтами промислового пакування з метою зменшення собівартості готових страв;
- аналітика фінансових показників категорій та планування підвищення їх ефективності;
- побудова категорійної стратегії за напрямками: фрукти/овочі/кулінарія;
- взаємодія з іншими відділами компанії з метою отримання необхідної інформації

Категорійний менеджер "Фрукти, овочі"

з 03.2019 по 12.2021 (2 роки 9 місяців)
Сільпо, мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)

- робота з партнерами: проведення переговорів, вивчення пропозицій(вітчизняний та імпортний потік), пошук найкращих умов, заключення договорів;
- формування асортиментних матриць в рамках товарних категорій;
- виконання планових показників по обороту, дохідності, управлінню товарними запасами;
- прогнозування об"єму продажів товарів в розрізі сезонів, категорій, лінійок;
- формування технічних завдань на продукцію та умов роботи для виробників;
- комерційний та операційний документооборот, розробка специфікацій якості на товари, робота з рекламаціями;
- аналітика товарних категорій та формування стратегії по їх розвитку;
- управління проектами по ввіреним категоріям, вивід на ринок новинок;
- планування та проведення національних маркетингових активностей; заходів на усунення over stock;
- планування та розміщення замовлень постачальникам(вітчизняні та імпортні потоки); контроль та супроводження поставки продукції на Київський РЦ та інші регіональні платформи з подальшим розподілом товарів по мережі; підтримка необхідних товарних запасів на складах та в мережі;
- аналітика та обробка моніторингів, переоцінка, ціноутворення;
- формування регулярної звітності;
- побудова ефективної взаємодії із суміжними департаментами;
- проведення взаєморозрахунків з постачальниками, контроль заборгованості

Категорійний менеджер "Фрукти, овочі"

з 02.2014 по 03.2019 (5 років 1 місяць)
Фора, ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)

- пошук локальних постачальників, проведення переговорів та підписання контрактів;
- управління товарними категоріями: асортиментні матриці по кластерам, ТО, заробіток, ціноутворення, списання;
- планування та проведення маркетингових активностей;
- відслідковування ринкових тенденцій, моніторинг конкурентного середовища;
- формування регулярної звітності;
- побудова ефективної комунікації з крос-функціональними відділами;
- забезпечення кулінарного виробництва товарами категорії фрукти/овочі для безперебійної роботи

Керівник кулінарного виробництва

з 01.2012 по 02.2014 (2 роки 1 місяць)
Фора, ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)

- планування, запуск та контроль діяльності виробничих цехів та кав"ярень формату to go "з нуля" відповідно до санітарних норм та правил;
- формування бюджетів, прогнозів, маркетингових програм для підвищення продажів готової продукції в мережі;
- аналітика асортименту готових страв, ротація;
- розробка та запуск у виробництво нових рецептів блюд з урахуванням сезонності та потреб гостей;
- управління товарними запасами; участь у проведенні переобліків;
- розрахунок, підбір та закупівля технологічного обладнання для виробничих цехів, взаємодія з аутсорсинговими компаніями по його обслуговуванню;
- організація роботи з перевізниками готової продукції, підготовка відповідних пакетів документів;
- управління персоналом, прийняття кадрових рішень: прийом, звільнення, облік робочого часу, навчання та інтеграція нових співробітників;
- робота з контролюючими органами, прохождення аудитів

Керівник відділу "Кулінарія, Кафе"

з 05.2008 по 09.2011 (3 роки 4 місяці)
Auchan Україна, Київ (Роздрібна торгівля)

- організація та контроль комерційної діяльності відділів: вибір та затвердження постачальників, визначення асортименту та цін, виконання планових показників по товарообігу, маржі, списанню;
- побудова цілей на майбутні періоди: день, тиждень, місяць, рік;
- вивчення попиту споживачів, проведення опитування гостей на предмет задоволеності товарами категорії, проведення маркетингових активностей, дегустацій;
- розробка новинок готових страв та сезоних пропозицій;
- проведення переобліків;
- робота з перевіряющими органами, внутрішнім аудитом;
- управління персоналом: підбір, навчання, інтеграція;
- розробка навчальних модулів по професії для співробітників кулінарії та кафетерію

Завідувач виробництвом "Кулінарія"

з 11.2004 по 04.2008 (3 роки 5 місяців)
Велика Кишеня(ТОВ Квіза Трейд), Київ (Роздрібна торгівля)

- організація, контроль та управління виробничими процесами на всіх його етапах, виконання планових показників по товарообігу, рентабельності та списанню;
- організація дій направлених на розиток виробництва та збільшення продажів товарів готової кулінарії(акції, дегустації);
- закупка харчових інгрідієнтів для приготування страв;
- управління асортиментною матрицею, дотримання планограм та стандартів викладки;
- вирішення адміністративних та виробничих питань;
- взаємодія з перевіряючими органами;
- розробка рецептур та контроль їх виконання;
- ведення нормативної документації(заборний лист, якісне посвідчення);
- контроль якості та умов зберігання сировини та готових страв, контроль санітарного стану цеху та складських приміщень;
- підбір та навчання співробтників, організація ефективної роботи команди

Кухар

з 01.2003 по 08.2004 (1 рік 7 місяців)
ТОВ Чумацький Шлях, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування готових став;
- розробка нових рецептів для вивчення потреб гостей;
- обслуговування фуршетів;
- проведення переобліків

Кухар

з 02.2001 по 09.2002 (1 рік 7 місяців)
ФОП Столяров, магазин-кулінарія "Родзинка", Київ (Роздрібна торгівля)

- приготування готових став;
- обслуговування фуршетів;
- дотримання санітарних норм та правил

Освіта

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Факультет економіки та підприємства, спеціальність банківська справа, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Кухар- кондитер, Київський Інститут підготовки кадрів промисловості України

2001 рік, привалість 6 місяців

Знання і навички

Орієнтація на результат Управлінські навички Організованість Робота в команді Відповідальність Бажання вчитися і розвиватися Самостійне прийняття рішень

Додаткова інформація

Наявність власного авто
Водійське посвідчення кат. В

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: