Резюме від 12 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10159918

Регіональний менеджер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Конотоп
Готовий працювати:
Бахмач, Конотоп, Кролевець, Ромни, Суми, Шостка

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-проєктувальник

з 05.2002 по нині (21 рік 11 місяців)
Транспорт, логістика

Знання і навички

Водійські права кат. B

Додаткова інформація

Вітаю!
Ви виробник або постачальник унікального гарного товару чи послуги? Залюбки займусь просуванням, реалізацією вашого продукту: попрацюю торговим агентом (регіональним представником) на Півночі Сумської, Чернігівської областей. Відкритий до спілкування, маю навички запуску таргетованої реклами.
Можу працювати головою 5 днів в неділю, а ногами-колесами – 2, іноді – 3 дні на тиждень.

Про себе: максимально відповідальний, уважний, самостійний, активний. Впевнено працюю з ПК, будь-якою документацією, фінансами, розробляю звіти.


Освіта вища. Досвід роботи в актуальних для вас професіях-напрямах діяльності від 2 до 15 років. Маю докладне розуміння таких понять як маркетинг, конкурентна боротьба, сегментація, ємність, частка ринку, імідж, просування, розвиток мережі, мотивація і ще багато іншого.
ВАЗ-2109 газ/бензин, має добрі технічний стан та зовнішній вигляд.
Постійно проживаю за адресою реєстрації в м. Конотоп.

Гостра потреба в соціальному пакеті та офіційному працевлаштуванні відсутня, можливі взаємодія, співпраця по домовленості, договору.
Бажаний дохід – для початку – від 10 тис. грн./міс. Налаштований працювати так, щоб в подальшому було 15+. Відкритий до спілкування та обговорення пропозицій.
Доладне резюме кандидата надам за вашим запитом.


Дякую за увагу Володимир


[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
(+телеграм, вайбер)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: