Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Ольга

Заступник начальника виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника виробництва

з 07.2018 по 08.2019 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Завод Київкомбікорм", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснення оперативного керівництва виробничо-господарської діяльності підрозділу, виконання планових завдань, ритмічний випуск продукції високої якості. Здійснювала керівництво розробкою виробничих планів та календарних графіків випуску продукції на підприємстві, їх корегування на протязі планового періоду, розробкою та упровадженням календарно-планових нормативів для оперативного планування виробництва.
Організовувала оперативний контроль за забезмеченням виробництва технологічною документацією, устаткуванням, інструментом, матеріалами, транспортом, тощо, а також за здійсненням підготовки виробництва нових видів продукції.
Організовувала планування, облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху. Забезпечувала щоденний оперативний облік процесу виробництва, виконання добових завдань випуску готової продукції за кількістю та номенклатурою виробів і своєчасним виконанням вантажо-розвантажувальних робіт.
Кординувала роботу підрозділів підприємства,вживання заходів щодо забезпечення ритмічності виконання календарних планів виробництва, запобігання та усунення порушенгь під час виробничого процесу, здійснювала підбір кадрів,їх розтановку та доцільне використання. Контролювала додержання працюючими правил та норм з питань охорони праці,виробничої трудової дисципліни, правил вутрішнього трудового розпорядку.

Апаратник комбікормового виробництва

з 09.2015 по 07.2018 (2 роки 10 місяців)
Філія "Київкомбікорм" ТОВ "Комплекс агромарс", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Освіта

Національний університет харчових технологій

Бродильне виробництво та виноробство, Київ
Вища, з 2007 по 2010 (3 роки)

Знання і навички

Пунктуальність Управління харчовим виробництвом Запуск виробничого процесу Контроль залишків Управління с/г підприємством

Знання мов

Українська — вільно

Інвалідність

Друга група.

Додаткова інформація

Посвідчення водія: категорія "В" (Від 16.01.2006)
Зосередженість, впевненість, відкритість, чесність, уважність до деталей, наполегливість, вміння спілкуватись, постійне прагнення до самодосконалення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: