Сайт пошуку роботи №1 в Україні
Резюме від 2 листопада 2023 Файл
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10168952
Операційний директор
- Місто проживання:
- Буковель
- Готовий працювати:
- Коломия
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
ГУЛАКОВ ДЕНИС
°Особисті дані°
[відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народженя:
16/02/1987
Національність:
Українець
°Навички°
Ініціативний;
Самостійний;
Мультизадачний;
Лідерські здібності;
Правильно розставляю пріоритети;
Легко навчаюсь новому;
Володію ПК.
°Мови°
Українська
Англійська В2
Російська
°Освіта°
Стаханівьске ВПВСП
Технік-технолог
2002 – 2006
°Курси°
«Менеджмент 21 го сторіччя»
Профіль:
Менеджмент це моє покликання. Займаю кевівні посади з 25 ти років і продовжую зростати за допомогою власного досвіду та літератури. Люблю комунікувати з людьми та відкривати щось нове, завжди залишаю приємні враженя. Маю досвід власної справи, тому чудово розумію потреби керіавництва. Систематизація та регламенти мої сильні сторони. Моє кредо: “Рішеня є завжди”.
Попередній досвід:
Операційний директор ресторанів –“Cup of Chia” та «Vegarea», Київ.
Листопад 2018 – Лютий 2022
• Впровадження стратегії для підвищення ефективності.
• Створення внутрішніх регламентів та розпоряду.
• Пошук та комунікація з постачальниками.
• Розробка та реалізація планів з розширення мережі.
• Управління персоналом (розвиток та мотивація).
• Координація бізнес-процесів.
Операційний директор компанії «Здоровый продукт», Київ
Січень 2018 - Серпень 2018
• Разробка нових напрямків виробництва.
• Обладнання виробничіх ліний.
• Створення регламентів та контроль виконання.
• Рекрутінг керуючих підрозділів та підрядників.
• Расподіл задач, встановлення дедлайнів, контроль виконання.
• Оптимізація процесів виробництва та логістики.
Операційний менеджер “Al Saha” “Skinni Panini”, Дубай, ОАЕ
Березень 2014 – Квітень 2017
• Розробка заходів по розвиненю закладів.
• Cистематизація процессів кухні і залу.
• Контроль витрат та бюджету.
• Розподіленя задач команді, контроль дедлайнів.
• Ведення документообігу.
• Контроль виконання стандартів HACCP.
°Особисті дані°
[
[
Дата народженя:
16/02/1987
Національність:
Українець
°Навички°
Ініціативний;
Самостійний;
Мультизадачний;
Лідерські здібності;
Правильно розставляю пріоритети;
Легко навчаюсь новому;
Володію ПК.
°Мови°
Українська
Англійська В2
Російська
°Освіта°
Стаханівьске ВПВСП
Технік-технолог
2002 – 2006
°Курси°
«Менеджмент 21 го сторіччя»
Профіль:
Менеджмент це моє покликання. Займаю кевівні посади з 25 ти років і продовжую зростати за допомогою власного досвіду та літератури. Люблю комунікувати з людьми та відкривати щось нове, завжди залишаю приємні враженя. Маю досвід власної справи, тому чудово розумію потреби керіавництва. Систематизація та регламенти мої сильні сторони. Моє кредо: “Рішеня є завжди”.
Попередній досвід:
Операційний директор ресторанів –“Cup of Chia” та «Vegarea», Київ.
Листопад 2018 – Лютий 2022
• Впровадження стратегії для підвищення ефективності.
• Створення внутрішніх регламентів та розпоряду.
• Пошук та комунікація з постачальниками.
• Розробка та реалізація планів з розширення мережі.
• Управління персоналом (розвиток та мотивація).
• Координація бізнес-процесів.
Операційний директор компанії «Здоровый продукт», Київ
Січень 2018 - Серпень 2018
• Разробка нових напрямків виробництва.
• Обладнання виробничіх ліний.
• Створення регламентів та контроль виконання.
• Рекрутінг керуючих підрозділів та підрядників.
• Расподіл задач, встановлення дедлайнів, контроль виконання.
• Оптимізація процесів виробництва та логістики.
Операційний менеджер “Al Saha” “Skinni Panini”, Дубай, ОАЕ
Березень 2014 – Квітень 2017
• Розробка заходів по розвиненю закладів.
• Cистематизація процессів кухні і залу.
• Контроль витрат та бюджету.
• Розподіленя задач команді, контроль дедлайнів.
• Ведення документообігу.
• Контроль виконання стандартів HACCP.