Резюме від 1 березня 2024 PRO

Вячеслав

Головний інженер, енергетик, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 10.2020 по 03.2023 (2 роки 5 місяців)
ТОВ Валіант груп Європа, Біла Церква (Будівельна промисловість, деревообробка)

Повне відновлення виробництва, підключення та початок роботи підприемства за новим профілем роботи. Повне відновлення протипожежного стану підпріємства, відновлення системіи управління охороною праці на підпріємстві, повне оновлення водопостачання, теплопостачання, системи вентилюціювання та кондициювання повітря, оновлення енергопостачання , особа відповідальна за електрогосподарство 4 група з електробезпеки, та ін.

Головний інженер

з 12.2017 по 10.2020 (2 роки 10 місяців)
АФ "СФЕРА АВТО", АТ "УКРАЇНСЬКА АВТОМОБІЛЬНА КОРПОРАЦІЯ", Біла Церква (Автобізнес та автосервіс)

Забеспечення підприємства безперебійно електроенергією,газом,теплом,водою, стиснутим повітрям. Ведення загальної роботи з охорони праці, протипожежної безпеки, екології. Відновлена система автоматичного пожежегасіння,оповіщення про пожежу" відновлення пожежних гідрантів, відновлення молнієзахісту. Перероблено вузол обліку газопостачання .Введення в дію фарбувальної камери, дільніці підготовкі автомобілів під фарбування , особа відповідальна за електрогосподарство та ін.

Освіта

Київський національний технічний університет "Київський політехнічний інститут"

Енергетичний, інженер Електрик, Київ
Вища, з 1985 по 1995 (10 років)

Знання і навички

Адміністративна робота Згання нормативів та Правил ОП Пожежної безпеки Екологіїї Правил беспечної експлуатації електроустановок споживачів WordPress MS Excel Outlook Express Користувач 1С Водійські права кат. B Стресостійкість

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: