Резюме від 8 лютого 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10174952

Головний спеціаліст

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Головко Тетяна Василівна

Дата народження: 07.11.1982 Місто: Київ
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

В 2005 році закінчила Одеський державний екологічний університет за спеціальністю «Інформаційні управляючі системи та технології». Присвоєно кваліфікацію «інженер із застосування комп’ютерів».
В 2008 році закінчила Вінницький державний аграрний університет Інституту післядипломної освіти за спеціальністю «Облік і аудит». Присвоєно кваліфікацію спеціаліст з обліку і аудиту.

Трудова діяльність:

2005 - 2006 старший державний податковий інспектор відділу інформаційних технологій управління інформаційно-аналітичної роботи та автоматизації процесів оподаткування Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків в Одеській області.

2006 - 2007 старший державний податковий інспектор відділу інформатизації процесів оподаткування Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Одесі.

2007 - 2010 головний державний податковий інспектор відділу інформаційних технологій в оподаткуванні управління інформатизації процесів оподаткування Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Одесі.

2010 - 2012 головний державний податковий інспектор відділу супроводження інформаційних систем податкового обліку та АРМів управління інформатизації процесів оподаткування Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Одесі.

2012 - 2013 головний державний податковий інспектор відділу супроводження інформаційних систем та адміністрування баз даних управління інформатизації та обліку платників податків Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Одесі Державної податкової служби.

2013 - 2015 головний державний інспектор відділу супроводження автоматизованих інформаційних систем та адміністрування баз даних управління ІТ та обліку платників Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великими платниками у м. Одесі Міжрегіонального головного управління Міндоходів.

2015 - 2016 головний державний інспектор відділу супроводження автоматизованих інформаційних систем та адміністрування баз даних управління ІТ Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великими платниками у м. Одесі Міжрегіонального головного управління ДФС.

2016 - 2018 головний державний інспектор відділу інформаційних технологій Одеського управління Офісу ВПП ДФС.

2018 - 2022 головний державний інспектор відділу обліку платників та об’єктів оподаткування, ведення реєстрів і реєстрації за окремими видами податків, розгляду звернень державних органів управління обслуговування платників Головного управління ДФС в Одеській області.

2022 до цього часу - головний державний інспектор відділу погашення боргу з фізичних осіб та фізичних осіб підприємців управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у м. Києві.

Професійні навички необхідні для виконання посадових обов’язків:
• використання інформаційно - комунікаційних систем ДПС для отримання інформації;
• обробка та реєстрація вхідної кореспонденції;
• організація та контроль за дотриманням термінів виконання контрольних доручень;
• впевнений користувач ПК: Податковий блок, Управління документами, MS Office.

Особисті якості:
Відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність, уважність до деталей, ввічливість, комунікабельність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами