- PRO
Володимир
Шеф-кухар, керівник закладу
- Вік:
- 38 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10180274/
Досвід роботи
Ресторан Кафе Бари Київ
з 06.2005 по 01.2025
(19 років 7 місяців)
Ресторація Київ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Маю дуже великий досвід у сфері. Харчування більше 15 років.
Та спеціалізацію Кухар Кондитер ВПУ 10 Київ
Та Вищу Освіту.
Знання багатьох різних кухонь світу на рівні Шеф.
Знання:українська грузинська європейська румунська італійська французька японська, авторська кухні.
Маю навички роботи на усіх процесах кухні + Хоспер, Мангал, Гриль
Суші (5років), Шеф кухарем біля 8років досвід.
Володію навичками СтарАпу з 0.
- Складання меню ( під концепцію)
-ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТКИ
-Калькуляції-
- Закупівлі
-Інвентарізації
-Дитяче меню
Працював зі фітнес меню, та безлактозними стравами та виключно Органічними.
Маю досвід роботи в сім'ях в преміум сегменті
Шукаю роботу як Шеф кухарем, так і Кухарем Універсалом, Або Кухар у сім'ю.
Проживаю у Оболонському районі, киянин,
Маю сім'ю
Розгляну всі пропозиції які мені підійдуть З.п бажано від мінімум 1800+ В день. я маю творчій підхід у стравах великий досвід та погляд Шеф кухаря.
Телеграм [
Освіта
ВПУ 10
Кухар Кондитер Офіціант, Київ
Середня спеціальна, з 2003 по 2005 (2 роки)
Фах Кухар 5 розряд
Додаткова освіта та сертифікати
Ресторанний Саміт
2017, 2018
Знання і навички
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Пакування готової продукції
- Випікання
- Готування шаурми
- Знання ДСанПіН
- Приготування страв
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Комунікабельність
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Неконфліктність
- Готування суші
- Італійська кухня
- Складання технологічних карт
- Розробка меню
- Доброзичливість
- Здатність до навчання
- Продуктивність
Інші резюме цього кандидата
Розглядає посади: Шеф-кухар, керуючий закладом, Керівник напрямку
Київ
- Шеф кухар, Керуючий закладом, Ресторани Міста Київ, 20 років 3 місяці
Схожі кандидати
-
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Директор, заступник директора, керівник відділу, менеджер
55000 грн, Київ -
Заступник керівника
80000 грн, Київ, Кропивницький -
Регіональний керівник
Київ -
Директор
50000 грн, Київ, Дніпро , ще 2 міста -
Керівник агропідприємства
Київ