Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Олександр

Начальник юридичного відділу, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з правових питань

з 12.2015 по нині (8 років 5 місяців)
ТОВ "Мало-Кохнівський кар'єр", Кременчук (Гірнича промисловість)

Спеціаліст в галузі права

з 11.2008 по 07.2014 (5 років 8 місяців)
ФОП Гапонов О.С., Кадіївка (Юриспруденція)

Обов'язки (характер діяльності) – індивідуальна (приватна) юридична практика. Основна спеціалізація – правова допомога в призначенні та перерахунку пенсій (в т.ч. ведення судових справ проти органів Пенсійного фонду) та з інших питань соціального забезпечення громадян.
Також надавав всі види правової допомоги (консультації, складання позовів, скарг та інших необхідних документів, представництво інтересів в суді та інших державних органах, контроль за виконанням судових рішень) по іншим напрямкам (податкове право, взаємовідносини з контролюючими органами, кримінальні справи, господарські, цивільні, сімейні, трудові спори, тощо).
Досягнення : взяв участь у декількох тисячах судових справ, по 80-85 % цих справ був досягнутий позитивний результат для моїх клієнтів (найчастіше - стягнення на їх користь і реальне отримання певних сум грошових коштів). Загалом мої Клієнти фактично отримали (на руки) по судових рішеннях як мінімум 10 (десять) мільйонів гривень (можливо й більше - наразі точно порахувати дуже важко через велику кількість виграних справ).

Провідний юрисконсульт

з 04.2008 по 10.2008 (6 місяців)
ВАТ "Стахановський завод технічного вуглецю", Кадіївка (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Начальник юридичної служби (відділу)

з 09.2003 по 07.2007 (3 роки 10 місяців)
ВАТ "Стахановський вагонобудівний завод", Кадіївка (Машинобудування)

Обов'язки :
- організація роботи юридичної служби (відділу) підприємства ;
- правова експертиза проектів всіх локальних нормативних актів підприємства (наказів, розпоряджень, положень, інструкцій) ;
- участь в роботі комісії зі складання колективного договору підприємства;
- правова експертиза всіх договорів, що укладаються підприємством, складання типових договорів підприємства, організація укладання, реєстрації, обліку та зберігання всіх договорів, укладених підприємством, контроль за їх виконанням;
- організація та ведення дебіторської претензійно-позовної роботи на підприємстві (виявлення боржників підприємства, в т.ч. за власною ініціативою юридичної служби, складання та направлення до них претензій, судових позовів, представництво інтересів підприємства в суді, органах державної виконавчої служби, правоохоронних органах, контроль за виконанням судових рішень) ;
- організація та ведення кредиторської претензійно-позовної роботи (розгляд претензій, позовів до підприємства, ведення судових справ на всіх стадіях судового процесу та виконавчого провадження) ;
- правовий супровід взаємовідносин з правоохоронними, податковими та іншими контролюючими органами (розгляд запитів цих органів, підготовка відповідей на них, надання юридичних висновків щодо наявності чи відсутності правових підстав для проведення цими органами перевірок фінансово-господарської діяльності підприємства, розгляд (за участю спеціалістів бухгалтерії, фінансово-економічного та інших відділів та служб підприємства) актів (висновків), складених за результатами цих перевірок, підготовка заперечень на ці акти, оскарження в суді протиправних дій (бездіяльності) та рішень цих органів).
Досягнення : неодноразово та успішно брав участь в якості представника підприємства у розгляді (веденні) господарських, трудових, податкових, кримінальних, справ про банкрутство та інших (в т.ч. суперечки з контролюючими органами) судових справах підприємства в загальних, господарських та апеляційних судах Луганської, Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей, м. Києва, Вищому господарському суді України. Прийняв участь у більш ніж 150 судових засіданнях. Досягнув позитивного для підприємства результату по 85-90 % судових справах.
Особисто розробив наступні положення та інші нормативні документи по підприємству :
- Положення про юридичну службу,
- посадові інструкції працівників юридичної служби,
- Положення про порядок укладання, обліку, зберігання договорів та контролю за їх виконанням ;
- Положення про порядок ведення претензійно-позовної роботи,
- Положення про матеріальну відповідальність працівників підприємства,
- Положення про режим гнучкого робочого часу
Одночасно з роботою на заводі займався підприємницькою діяльністю в галузі надання правової допомоги. Надавав правову допомогу майже з усіх правових питань, в т.ч. успішно виступав захисником по кримінальним справам (ухилення від сплати податків, посадові злочини та інше, добивався виправдовувальних рішень).

Головний юрисконсульт відділу правового забезпечення

з 09.2002 по 09.2003 (1 рік)
Стахановська державна об'єднана податкова інспекція, Кадіївка (Державні організації)

Обов'язки :
- правова експертиза розпорядчих документів податкової інспекції (постанов та рішень про донарахування податків та накладення штрафів на платників податків, наказів про проведення податкових перевірок суб'єктів підприємницької діяльності );
- представництво інтересів податкової інспекції у судових справах (банкрутство підприємств, скасування державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності, стягнення податкового боргу в примусовому судовому порядку, відшкодування ПДВ, визнання недійсними правочинів, спрямованих на ухиляння від сплати податків та податкового боргу) ;
- юридичний супровід перевірок підприємств та підприємців ;
- юридичні консультації з питань взаємовідносин з платниками податків.
Досягнення :
- відсутність дисциплінарних стягнень ;
- за сумлінну і бездоганну службу була оголошена подяка та здійснене преміювання у розмірі посадового окладу ;
- менш ніж за рік моєї роботи були опрацьовані облікові справи усіх без винятку платників податків (юридичних осіб та підприємців), які тривалий час не здійснювали підприємницької діяльності, з метою їх примусового зняття з податкового обліку (біля 100 платників податків) ; по всіх цих справах були подані позови про скасування державної реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності або їх банкрутство, всі ці позови були задоволені.

Старший слідчий

з 03.2001 по 06.2002 (1 рік 3 місяці)
Прокуратура м.Стаханова Луганської області, Кадіївка (Державні організації)

Обов'язки : розслідування кримінальних справи про вбивства, посадові, господарські (економічні) та податкові злочини.
Досягнення : відсутність дисциплінарних стягнень, жодна з кримінальних справ, які мною були спрямовані до суду, не повернулася на додаткове розслідування.

Слідчий

з 08.1999 по 03.2001 (1 рік 7 місяців)
Стахановський МВ УМВС України в Луганській області, Кадіївка (Сили оборони)

Обов'язки - розслідування кримінальних справ про економічні (господарські) злочини.
Досягнення : за сумлінну службу (кваліфіковане і своєчасне розслідування кримінальних справ) 5 разів (за півтора роки) заохочувався (грошовою премією - 1 раз, почесною грамотою - 1 раз, подякою - 3 рази). Дисциплінарних стягнень не мав.

Освіта

Луганський інститут внутрішніх справ

Слідчо-криміналістичний факультет, спеціальність "Правознавство", Луганськ
Вища, з 1995 по 1999 (4 роки)

Денна форма навчання. Закінчив інститут з відзнакою (з червоним дипломом).

Знання і навички

Висока працездатність Знання законодавства України Знання держ. реєстрів Складання процесуальних документів Користувач ЄДРСР Впевненість

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Соловей Раїса Степанівна

    Соловей Раїса Степанівна

    Суддя у відставці (колишня суддя Апеляційного суду Луганської області), Апеляційний суд Луганської області (останнє місце роботи до відставки)

    Контактні дані приховані
  • Гончаров Олександр Миколайович

    Гончаров Олександр Миколайович

    Суддя у відставці (колишній суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області), Бориспільський міськрайонний суд Київської області (останнє місце роботи до відставки)

    Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: