Резюме від 17 листопада 2023 Файл

Вікторія

Касир

Вік:
40 років
Місто:
Жмеринка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Заяц Вікторія Володимирівна

Дата народження: 14.07.1983
Місто: Жмеринка
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: Заміщення вакантної посади

Функціональні обов’язки

Касир А-Банку м. Жмеринка
Вересень 2021р.-жовтень 2023р
Прийом платежів населення, поповнення та зняття готівки з карткових рахунків, приймання виручки юридичних осіб, прийом коштів на депозитні рахунки, валюто-обмінні операції, веденні касової документації, відкриття та закриття операційного дня каси і сховища, первинне і вторинне перерахування готівкових коштів, формування і упаковка грошових купюр, монет і валюти.

Завідувач сектору роздрібного бізнесу ТВБВ №10001/0112
Січень 2016 р. – серпень 2016 р ТВБВ№10001/0112, м. Жмеринка.
Функціональні обов’язки: супроводження бази вже наявних клієнтів на відділенні в частині якості обслуговування та виконання планових показників, проведення презентацій банку; аналіз фінансових результатів з емісії та обслуговування платіжних карток; контроль за дотриманням працівниками підпорядкованих відділень вимог нормативних документів; заключення та супроводження угод з підприємствами та організаціями про виплату заробітної плати; організаційна підтримка та супроводження торгового еквайрингу; надання роз’яснення підпорядкованим відділенням стосовно БПК, торгового та інтернет еквайрингу, зарплатних проектів, проведення навчань співробітників та здійснення контролю щодо дотримання стандартів якості при обслуговуванні клієнтів, організація зустрічей та контроль роботи сектора.

Керуючий Територіально Відокремленого Безбалансового Відділення №10001/0112 липень 2013 р. –січень 2016 р ТВБВ№10001/0112, м. Жмеринка.
Функціональні обов’язки: керівництво поточною діяльністю ТВБВ в межах наданих повноважень; забезпечення належного виконання покладених на ТВБВ завдань та функцій; планування, організація, координація та контроль діяльності ТВБВ; забезпечення належного виконання банківських та інших операцій; забезпечення належного виконання рішень і планів; розподіл обов'язків між працівниками ТВБВ.

Спеціаліст 1 категорії служби розвитку банківського бізнесу ТВБВ№10001/0112
листопад 2009 р. – липень 2013 р ТВБВ№10001/0112, м. Жмеринка.
Функціональні обов’язки: забезпечення заходів щодо виконання планів з продажу роздрібних банківських продуктів/страхових продуктів/ послуг; відкриття та ведення рахунків фізичних осіб, залучення депозитів; відкриття та обслуговування карткових рахунікв за дебетно-кредитною схемою; ідентифікаця, верифікація та вивчення клієнтів при наданні клієнтами пакету документів для отримання кредиту; співпраця зі службами Банку, задіяними в процесі розгляду кредитних проектів.

Спеціаліст 1 категорії служби активно-пасивних операцій ТВБВ№10001/0112 ВАТ «Ощадбанк»
січень 2007 р. – грудень 2008 р ТВБВ№10001/0112 ВАТ «Ощадбанк», м. Жмеринка.
Функціональні обов’язки: продаж банківських послуг, інформування та консультування клієнтів щодо послуг та тарифів на обслуговування; ідентифікація та вивчення клієнтів; перевірка та аналіз документів, що надає клієнт для отримання кредиту; попередній аналіз фінансового стану клієнтів; написання кредитних заявок; дотримання умов кредитування, встановлених кредитним комітетом (комісією банку).

Кредитний інспектор
червень 2004 р. – січень 2007 р. Жмеринське відділення «Ощадбанку», м. Жмеринка.
Функціональні обов’язки: консультація клієнтів щодо кредитних продуктів банку; здійснення організації і проведення операції з кредитування; ідентифікація клієнта; надання позичальнику допомоги у заповненні заяви на надання кредиту та здійснення її перевірки; збір та обробка документів, необхідних для формування кредитної справи; моніторинг предмету застави; моніторинг та контроль поточних кредитів; робота з проблемною заборгованістю.

Контролер-касир операційної частини
лютий 2003 р. – червень 2004 р. Жмеринське відділення «Ощадбанку», м. Жмеринка.
Прийом платежів населення, поповнення/зняття готівки з карткових рахунків, прийом коштів на депозитні рахунки, відкриття та ведення рахунків фізичних осіб; здійснення грошових переказів у національній та іноземній валютах, ,надання консультацій клієнтам щодо продуктів та програм які надає банк, сортування, обробка, формування грошової готівки

Бухгалтер
серпень 2001 р. – серпень 2002 р. ВАТ «Котюжанське ХПП», м. Котюжани.
Функціональні обов’язки: ведення бухгалтерського обліку на ділянках: реалізація, основні засоби, підзвітні особи; видача і прийом готівкових грошових коштів; відображення операцій в 1СБухгалтерія; оформлення первинної документації; ведення касової книги; інкасація виручки; видача грошових коштів в підзвіт.

Освіта:
лютий 2006 р. – лютий 2007 р., Вінницький соціально-економічний інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», факультет «Менеджмент організацій», спеціальність «Менеджер-економіст», диплом спеціаліста (заочна форма навчання).
вересень 2001 р. – лютий 2006 р., Вінницький соціально-економічний інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», факультет «Менеджмент», спеціальність «Бакалавр з менеджменту», диплом бакалавра (заочна форма навчання).
вересень 1998 р. – червень 2001 р., Браїлівське професійно-технічне училище №6, спеціальність «Бухгалтер», диплом кваліфікованого працівника (денна
форма навчання).
Професійні навички:
уміння працювати в команді; навички управління персоналом; вміння адаптуватись, , досвід роботи з великими сумами коштів, проведення зустрічей та презентацій з потенційними клієнтами, впевнений користувач: MS Office (Word, Excel, Outlook, Power Point), Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Google Chrome) і електронною поштою (Outlook Express)

Особисті якості:
відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.
Додаткова інформація:
Сімейний стан: заміжня
Діти: так
Водійське посвідчення: ні.
Власне авто: ні.
Можливість відряджень: ні.

Схожі кандидати

Продавець-касир
12000 грн, Жмеринка

Касир
10000 грн, Жмеринка, Вінниця

Товарознавець, продавець, касир
Жмеринка

Кассир
Жмеринка

Офіс-менеджер, касир
Жмеринка

Касир
Жмеринка

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: