Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Ігор

Диспетчер, логіст

Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Україна, Київ, вул. Раїси Окіпной 7а, кв. 30
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Голець Ігор Олександрович
Персональні дані

Дата народження
03.09.1990
Сімейний стан
неодружений
Національність
Українець

Освіта

09.1997 – 06. 2007
Спеціалізована школа №125
09.2007 – 06. 2012
Національний Транспортний Університет (спеціальність: Транспортні системи вантажних перевезень та логістичне управління)

Професійні навички та знання

Основні навички
Впевнений користувач ПК, досвідчене володіння QAD Enterprise Applications

Мови
Рідна мова - Українська (вільно володію)
Англійська – Pre-Intermediate
Російська – вільно володію

Водійське посвідчення
категорія "B"

Є посвідчення щодо безпечної експлуатації та обслуговування судин, що працюють під тиском.
Посвідчення про проходження спеціального навчання з пожежно-технічного мінімуму

Досвід робот

01.09 2011 – 2015

Оператор відеоспостереження та технічних засобів (спостереження за об'єктами, системами пожежогасіння та водопостачання)

11.10.2015 – 04.05.2018

ПАТ "Імперіал Тобакко", СМАП (комірник), видача акцизних марок на виробництво, введення даних у програму QAD Enterprise Applications
04.05.2018 – 22.07. 2019
Склад інвестицій (комірник). Досвід роботи з більш ніж 20 тис. найменувань різної продукції, видача матеріалу на виробництво, прихід матеріалів, інвентаризація (все в електронному вигляді в програмі QAD Enterprise Applications).
06.12.2019 – 17.08.2020
ТОВ “Нова Пошта” (фахівець зі складської логістики), основні обов'язки: оформлення відправок для ТОП-клієнтів, формування відправок зі складу товарно-матеріальних цінностей, консультація співробітників компанії щодо процесу списання основних засобів, підготовка документів для списання та передачі до бухгалтерії, створення електронних накладних для відправок зі складу
17.08.2020 - 18.08.2021
ТОВ "Нова Пошта" (диспетчер з випуску кур'єрів адресної доставки "Логіст", основні обов'язки: оперативне планування роботи служби доставки (СД), контроль роботи кур'єра/експедитора, організація роботи автотранспорту з метою забезпечення своєчасного забору / доставки вантажу від 1 до 30 кг , контроль завантаження та своєчасний виїзд кур'єра на маршрут, організація оперативного дозавантаження авто кур'єра, забезпечення виконання встановлених вказівок ефективності та продуктивності, якості та сервісу адресного обслуговування в рамках своїх функціональних обов'язків, ведення встановленої документації та формування звітності, навичка володіння програмою “AWIS”-в якій виконуються всі електронні операції з контролю, максимально ефективного завантаження кур'єра та його якісного виконання своїх службових обов'язків, а також володіння трекером GPS “WIALON”, у підпорядкуванні понад 20 кур'єрів ,пройшов Lean навчання-ощадливе виробництво,є сертифікат менеджера з продажу фінансових послуг “Fundamentals of the financial market and overall integrated development”
7.12.2021-6.11.2022
"Автолюкс" - управління кур'єрами адресної доставки негабаритних вантажів, створення маршрутних листів в електронному вигляді, інвентаризація, збори та робота з кур'єрами
1.05.2023-по теперішній час
Диспетчер дільниці з контролю доставки Управління транспортної логістики Департаменту логістики ТОВ ТД “КИЇВ ХЛІБ”-контроль своєчасної доставки готової продукції споживачем у відповідності з затвердженими графіками поставок у торговельну мережу та інших замовників без простою автомобіля, коригування вихідних даних у системі обліку по закріпленій ділянці звіту про роботу діяльності ділянки та автотранспорту ,створення графіків та шаблонів маршрутів для відповідних розподільчих центрів,володіння програмою (1С-напрямок Збут)контроль кур'єрів за допомогою навігаційної пошукової системою GPS-“UMT”

Інше

Особисті якостіКомунікабельний, цілеспрямований, акуратний, швидко навчаюсь, мотивований до розвитку
ХобіСпорт, лінгвістика

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: