Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Олександр

Керівник

Вік:
46 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Теняк Олександр Юрійович
Рік народження: 14.07.1977
Місце мешкання: м. Одеса вул. Балківська.
Можлива зміна місця проживання на інше місто України.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта вища: 1996 - 2001 – Херсонський державний технічний університет, спеціальність – економіка підприємства, комп’ютерні системи та мережі.

Досвід професійної та трудової діяльності:
-2003 - 2015 – оперативне управління державної податкової інспекції у м. Херсоні, відділ оперативного супроводження адміністрування податку на додану вартість;
Функціональні обов’язки:
Контроль за дотриманням податкового законодавства суб’єктами господарської діяльності при нарахуванні та сплаті ПДВ, формуванні бюджетного відшкодування з ПДВ.
складання процесуальних документів;
- 2015 - 2016 - Фізична особа - підприємець - продаж металопрокату та металевих виробів та інших ТМЦ.
2016-2019р. - Вирощування сільськогосподарської продукції;
- 2019р -2020р. менеджер з продажу ТОВ "Південмлин" м.Нова Каховка (експорт , імпорт, оптовий продаж продукції) та менеджер з закупівлі (обладнання, упаковка, ТМЦ, зернові) на ТОВ "Південмлин" м.Нова Каховка
- липень 2020р. - серпень 2023р. – заст. генерального директора, комерційний директор ТОВ "Південмлин" код ЄДРПОУ 22751273 м.Нова Каховка (виробництво муки та макаронних виробів. Кількість працюючих - 120чол.)
Знання та навички:
В2В, В2С продажі, планування виробництва та продажів на виробничому підпрємстві, формування цінової політики виробляємої продукції та заробітних плат на підприємстві, навички ведення переговорів в т.ч. по експортним та імпортним операціям з керівниками підприємтсв різних форм власності (в т.ч. керівниками підприємств іноземних держав), переговори, заключення договорів, аналіз технічної діяльності виробничого підприємтсва з метою упередження аварійних зупинок, закупівля зерна, імпорт та розмитнення (доставка складного об’ємного обладнання), робота з логістикою (контейнери, автоперевезення), податкове право, адміністративне та адміністративно-процесуальне право, кримінальне та кримінально-процесуальне право, впевнений користувач ПК, офісні програми, вільне користування законодавчою базою.
Особисті якості:
старанність, відповідальність, організаційні здібності, вміння працювати в команді та самостійно приймати рішення в різних ситуаціях та відповідати за свої вчинки, цілеспрямованість, здатність до формулювання та обґрунтованим доказам власної точки зору в спірних питаннях, стресостійкість, пунктуальність, вміння працювати з великими об'ємами інформації та в умовах багатозадачності, легкість у спілкуванні, швидко навчаюсь новому, шкідливі звички відсутні…
мови: українська - вільно, російська - вільно, англійська - середній рівень.
Наявність водійського посвідчення кат.В.
Зміна роботи у зв'язку з окупацією території де знаходиться підприємтво.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати