Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Николай

Менеджер проєктів, технічний керівник

Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Рада Миколай Олександрович

Народився 17.10.1959 р.
Освіта вища, Фізико-технічний факультет Дніпропетровського держуніверситету, 1977-1983 рр., диплом з відзнакою.
Додатково:
1. Курс «Організація виробництва за теорією обмеження систем», 2011 р., 3 міс.
2. Курси англійської мови, рівень Elementary (3 міс.), Intermediate (4 міс.)

Досвід роботи:
З 1983 р. по 1993 р. – Конструкторське бюро «Південне» (інженер, старший інженер, начальник групи) – проектування та випробування ракетно-космічної техніки, першого вітчизняного тролейбусу.
З 1993 р. по 1995 р. – керівництво ріелторським підприємством.
С 1995 р. по травень 2011 р. – керівник ТОВ «Ратибор», ТОВ «Ратиборградстрой», ТОВ «Всеслав». Будівництво багатофункціональних споруд в центрі м. Дніпро – організація землевідведення, проектування, інвестування, будівництва, продажів, введення в експлуатацію (всього близько 50 тис. кв. м споруд).
З червня 2011 г. по листопад 2012 г. – ПрАТ «Слов’янський завод важкого машинобудування» (диспетчер виробництва, помічник директора з ливарного виробництва, нач. чавуноливарного цеху, заст. нач. цеху по плавильних агрегатах) – організація та контроль виробництва. Зростання обсягу випуску продукції з 270 до 575 т/міс. Впровадив нову технологію лиття.
З березня 2012 по березень 2017 г. - підприємства групи «Дніпротехсервіс» (ведучий спеціаліст, ведучий конструктор). Менеджмент з підготовки нового виробництва. Забезпечив вчасне виготовлення та відправку виробничого обладнання і оснащення для запуску нового машинобудівельного виробництва. Організація виготовлення обладнання та аналіз економіки будівництва космодрому «Алькантара Циклон Спейс». Виявив резерви у витратах на будівництво в 15% кошторису, 150 млн. дол.
З травня 2017 г. та досі – група компаній «Медіум Трейд», технічний директор. Керівництво проектами модернізації технологічних процесів на підприємствах гірничо-металургійного комплексу. Реалізовано проекти з влаштування систем безпечного переміщення персоналу в умовах руху залізничного, автомобільного, технологічного транспорту ПрАТ «Ватутінський комбінат вогнетривів» (проектування, виготовлення, монтаж, запуск автоматизованих систем взаємодії автомобільного та залізничного транспорту, електромеханічних блокуючих приладів, візуальних та звукових засобів попередження для безпеки персоналу). Проведено модернізацію та ремонт близько 20 одиниць технологічного обладнання (дробильне, транспортне). Розроблено 12 проектів модернізації технологічних процесів, в тому числі таких, що не мають аналогів в Україні (автоматизований комплекс завантаження сипучого продукту в морські контейнери, встановлені на залізничні платформи, доробка гірничодобувної техніки для безпеки персоналу при перевертанні та падінні вантажу (ROPS/FOPS), система транспортування пилу для використання в технологічному процесі, модернізація системи видалення продуктів горіння з опалювальної печі з утилізацією тепла для попередньої підготовки сировини та ін.) Організація охорони праці персоналу за європейськими нормативами. Проведення аналізу витрат на будівництво комплексу з завантаження зерна на кораблі Маріупольського морського торгівельного порту.

Знання мов: українська, російська – рідні, англійська, німецька, португальська – початковий/середній рівень.

Навички: керівництво проектними, монтажними роботами, організація виробництва в машинобудуванні, будівництві та металургії, в тому числі з використанням теорії обмеження систем. Керівництво колективом до 270 співробітників.

Знання ПК: Word, Excel, MS Projeсt.

Особисті якості: аналітичний склад розуму, швидке навчання, вміння приймати рішення та відповідати за них, стійкість до стресу, відповідальність. Фізично та психологічно здоровий, без шкідливих звичок.

Контакти: тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (Viber, Telegram), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: