Резюме від 19 лютого 2024 PRO

Яровик

Помічник керівника, секретар, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Обухів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з документообігу

з 12.2011 по нині (12 років 4 місяці)
ДНУ НПЦ ПКМ ДУС, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Уміння працювати з базовими програмами MS Office,знання оргтехніки (факсимільний і копіювальний апарати, сканер, принтер), грамотна усна і письмова мова, знання основ діловодства та документообігу, досвід організації зовнішніх і внутрішніх нарад, зустрічей та переговорів, досвід підготовки та організація відряджень,навички забезпечення життєдіяльності офісу.

Касир

з 07.2010 по 12.2011 (1 рік 5 місяців)
Омега Фуд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Здійснення касових операцій, прийом, зберігання та видача готівки, оформлення первинної документації,складання касової звітності, визначення ознак справжності та платіжності банкнот, робота з касовим апаратом, навички спілкування з клієнтами.

Касир-інкасатор

з 12.2005 по 08.2006 (8 місяців)
ПП"Стел-2003", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Інкасація торгових точок, доставка готівки в організацію з торгових точок,перевірка та упаковка банкнот спільно з старшим касиром,перевірка правильності запованення супровідної фінансової документації, забезпечення безпеки грошових цінностей на всьому маршруті.

Касир торговельного залу

з 08.2004 по 09.2005 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Метро Кеш Енд Кері", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Якісне обслуговування клієнтів згідно стандартів обслуговування,розрахунок покупців на касі,контроль цінників та термінів придатності товару,викладка товару згідно стандартів FIFO,здійснення касових операцій,прийом, зберігання та видача готівки,оформлення первинної документації,складання касової звітності,визначення ознак справжності та платіжності банкнот,
отримання готівки в банку,дотриманням порядку ведення операцій з готівкою.

Касир

з 11.2002 по 12.2003 (1 рік 1 місяць)
ТОВ Тіко-Маркет, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Порядок виконання касових операцій, правила розрахунку із споживачами,порядок одержання, зберігання та видавання коштів,перевірка асортименту та ціни на товари, усування дрібних неполадок електронного контрольно-касового апарату, підрахування грошей і здавання їх в установленому порядку, звіряння суми реалізації з показаннями касових лічильників, ведення касового журналу, складання касової звітності.

Діловод, секретар судового засідання

з 04.2001 по 10.2001 (6 місяців)
Солом'янський районний суд, Київ (Юриспруденція)

Підготовка справ до розгляду та виклик учасників судового процесу, перевірка явки осіб, які викликались у судове засідання, ведення журналу судового засідання, здійснення оформлення копій судових рішень, оформлення матеріалів судових справ та відправка їх до канцелярії, виконання доручень судді, керівника апарату суду щодо розгляду судових справ.

Освіта

Подільський державний університет

Публічне управління та адміністрування, Кам'янець-Подільський
Вища, з 2019 по 2022 (3 роки)

Вінницький інститут регіональної економіки та управління

Правознавство, Вінниця
Незакінчена вища, з 1997 по 2000 (3 роки)

Знання і навички

Відповідальність Незалежність Старанність Здатність до співпраці Швидка адаптація до нових умов MS Word Комунікабельність Самостійність Привітність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Комунікабельність, пунктуальність, працьовитість, відповідальність, уважність, ініціативність, здатність швидко навчатися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: