Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Ігор

Юрист

Вік:
47 років
Місто:
Лозова

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Голованов Ігор Юрійович

Дата народження: 15 липня 1976 року
Громадянин України
Адреса : Харківська область, м. Первомайський, вул.. Залізнична, буд.12.
Контакти:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);

Освіта:
З 1993р. по 1999р. навчався у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

Досвіт роботи:
З серпня 1996 року працював юристом Первомайської державної податкової адміністрації Харківської області.
З липня 1997 року працював у Первомайській міжрайонній прокуратурі Харківської області на посаді помічника прокурора та старшого помічника Первомайського міжрайонного прокурора.
02 серпня 2005 року звільнився з органів прокуратури за власним бажанням у званні юриста першого класу. За період роботи державним службовцем стягнень не мав.
З листопада 2005 року по березень 2006 року працював начальником штаба по виборам у місцеві ради по місту Первомайський.
З березня 2006 року по січень 2015 року займався підприємницькою діяльністю
З лютого 2015 року працював інспектором по стягненню простроченої заборгованості у ПАТ КБ «Приват Банк».
З березня 2016 року, працював начальником відділу з питань праці та зайнятості населення управління праці та соціального захисту населення Первомайської районної державної адміністрації Харківської області.
З січня 2021 року працював головним спеціалістом юридичного відділу Біляївської сільської ради Лозівського району Харківської області.

З травня 2023 року працюю провідним юрисконсультом Лозівської філії Харківського обласного центру зайнятості. За період роботи у державних структурах стягнень не мав.

Схожі кандидати

Юрист
Лозова, Дніпро, Харків

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: