Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Сергій

Фінансовий директор

Вік:
58 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 2 сторінки

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Михайлюк Сергій Андрійович

Дата народження:
22 серпня 1965

Місце проживання:
м. Вінниця

Можливість переїзду
м.Київ

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ФІНАНСОВИЙ ДИРЕКТОР

Ціль


Отримання посади фінансового директора у великій виробничій компанії з метою використати свій багаторічний досвід та навички найкращим чином для досягнення цілей компанії за відповідну мотивацію.

Ключова інформація


Професіонал у питаннях: фінансів, бюджетування, організації та вдосконалення бізнес-процесів на виробничих підприємствах, закупок, ЗЕД, бухгалтерського, управлінського та податкового обліку, 1С.8.3 Управління промисловим підприємством. Знання правових аспектів ведення бізнесу на рівні експерта.

Досвід роботи

Фінансовий директор ТОВ «ГК АВТОСТРАДА» (велика виробнича будівельна компанія)
Липень – Жовтень 2023р.

Фінансовий директор АТ « Ю АР ДІ Українські дороги» (ПрАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56»), входить до ГК «ВІТАГРО»
Червень 2017 – Липень 2023 (6 років 1 міс)

Організація, побудова та контроль бізнес-процесів по взаємодії підрозділів компанії з метою досягнення максимального результату, формування бухгалтерської та управлінської облікової політики у групі підприємств дорожньо-будівельного спрямування та автотранспортної логістики (біля 3000 чол. працюючих), керівництво операційним департаментом: бухгалтерською службою, планово-економічним відділом, казначейством, аналітичним відділом, комерційним відділом, відділом кадрового адміністрування, юридичним відділом; складання бізнес-планів по напрямкам діяльності та в цілому по групі компаній, бюджетування, оптимізація витрат, оптимізація оподаткування, складання щомісячних, щоквартальних та річних P&l та C&F звітів з їх аналізом для власників, контроль грошових потоків, робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю, формування облікової та кредитної політики, контроль за виконанням фінансових планів, побудова управлінського обліку з нуля, організація закупівель (в т.ч. тендерних), ЗЕД, робота з величезним обсягом інформації, безпосередня робота з банками та лізинговими компаніями, автоматизація обліку, робота у безпосередньому контакті з власниками;

Фінансовий директор Групи компаній «ЛАНА» м. Вінниця
Травень 2016 - Червень 2017 (1 рік 1 міс)

Формування облікової політики на виробничо-торгівельному підприємстві (5 ФОПів, 1 на загальній системі оподаткування, 175 чол. працюючих), керівництво фінансовим відділом, бухгалтерією, економічним відділом, калькулювання собівартості видів продукції, нормування матеріальних та трудовитрат; складання виробничих бізнес-планів на рік, квартал, місяць, складання управлінської фінансової звітності з аналізом для власників; контроль грошових потоків, робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю, формування облікової та кредитної політики, оформлення кредитів; аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства, контроль за виконанням фінансових планів, постановка управлінського обліку та бюджетування з нуля, консолідація даних обліку; оптимізація оподаткування;

Директор з економіки та фінансів
"Виробниче об'єднання «Ковельсільмаш"
грудень 2010 – квітень 2016 (5 років 5 міс.)
(більше 750 співробітників, Промисловість та Виробництво (великий машинобудівний комплекс)
Формування облікової політики на виробничо-торгівельному об'єднанні (5 юридичних осіб на загальній системі оподаткування, більше 750 чол. працюючих), керівництво бухгалтерією, планово-економічним відділом та ін. економічними службами, складання бізнес-планів, бюджетування, оптимізація оподаткування, складання звітів власникам, контроль грошових потоків, робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю, формування облікової та кредитної політики, аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства, контроль за виконанням фінансових планів, побудова управлінського обліку з нуля, ЗЕД. (70% - експорт, 30% -імпорту), досвід роботи з філіями в країнах Євросоюзу, досвід отримання автоматичного відшкодування експортного ПДВ, впровадження 1С.8 УПП з нуля; робота у безпосередньому контакті з власниками

Фінансовий директор
ВАТ "Південьзахідшляхбуд" Корпорація «Золоті ворота»
березень 2009 - груд 2010 (1 рік 10 міс.)
Більше 2000 співробітників, Будівництво (Велика дорожньо-будівельна компанія з мережею філій по всій Україні, власними кар'єрами та бітумними базами, понад 1000 одиниць сучасної автомобільної та будівельної техніки)

Формування облікової політики підприємства з мережею філій (4 од.) та 2500 чол. працюючих, побудова бюджетування з нуля, контроль грошових потоків, робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю, формування кредитної політики, оформлення кредитів у національній валюті, дол. США, Євро, аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства, бюджетування, складання та контроль за виконанням фінансових планів, формування податкової та кредитної політики, оптимізація оподаткування, побудова управлінського обліку з нуля, керівництво бухгалтерією, фінансовим, планово-економічним та аналітичним відділами, казначейством, складання консолідованої управлінської фінансової звітності, консолідація даних обліку, робота з ЦП, впровадження та ведення обліку у ПЗ 1С. 8.2 УПП; робота у безпосередньому контакті з власниками;

Фінансовий директор
ТОВ ВКФ «Балакком»
вересень 2008 - грудень 2008 (4 міс.)

(більше 500 співробітників, Промисловість та Виробництво (Велике виробничо-торгове підприємство легкої промисловості з мережею філій (торгових будинків) по всій Україні).
Формування облікової політики на виробничо-торгівельному підприємстві з мережею філій (6 од.) та 600 чол. працюючих, керівництво бухгалтерією, складання бухгалтерської, податкової та фінансової звітності, контроль грошових потоків, робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю, формування кредитної політики, оформлення кредитів у національній валюті, дол. США, Євро, аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства, контроль за виконанням фінансових планів, формування податкової та кредитної політики, управлінський облік, бюджетування, консолідація даних обліку, ЗЕД, впровадження та робота з ПЗ 1С. 8.3 УПП.

Фінансовий директор
Група компаній «Неодизайн»
січень 2008 — вересень 2008 (9 міс.)
від 250 до 500 співробітників, Видавництва та Поліграфія (Виробниче підприємство у сфері виготовлення всіх видів рекламної продукції, починаючи від виготовлення паперових флаєрів та закінчуючи складними рекламними металоконструкціями).
Формування облікової політики на рекламному, виробничо-торгівельному підприємстві з мережею філій (4 од.) та 300 чол. працюючих, керівництво бухгалтерією, складання бухгалтерської, податкової та фінансової звітності, контроль грошових потоків, робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю, формування кредитної політики, аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства, бюджетування, розробка бізнес-планів, контроль за виконанням фінансових планів, формування податкової та кредитної політики, управлінський облік, ЗЕД, консолідація даних обліку, впровадження ПЗ 1С. 8.3 УПП

Головний бухгалтер з функцією фінансового директора
ДП "45-й експериментальний механічний завод"
липень 1996 – грудень 2007 (11 років 6 міс.)
більше 500 співробітників, Промисловість та Виробництво (Велике машинобудівне підприємство ВПК із замкнутим циклом виробництва).
Організація та ведення бухгалтерського та податкового обліку на підприємстві військово-промислового комплексу із замкнутим виробничим циклом з 2500 чол. працівників, аналіз фінансово-економічної діяльності, складання бухгалтерської, податкової та фінансової звітності, складання фінансових планів (бюджетів) та звітів про їх виконання, , ЗЕД, управлінський облік, формування кредитної політики підприємства, оформлення кредитів у національній валюті, дол. США, Євро, використання ПЗ 1С. 7.7 УПП. Досвід успішного проходження комплексних тотальних перевірок КРУ, податкової служби. Безпосередня участь у судових господарських справах.

Головний бухгалтер
ТОВ «Вістех», ПВТП «Світлана-Плюс»
жовтень 1992 – липень 1996 (3 роки 10 міс.)
від 50 до 100 співробітників, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт (Торгівельно-виробничі підприємства, основний напрямок діяльності: передпродажна підготовка конверсійного майна з подальшим продажем по Україні та на експорт)
Організація та ведення бухгалтерського та податкового обліку на 2-х підприємствах, аналіз господарської діяльності, складання бухгалтерської, податкової та фінансової звітності, ЗЕД, формування кредитної політики підприємства, оформлення кредитів у національній валюті, дол. США, Євро, використання ПЗ 1С. 7.7 УВП. Досвід успішного проходження багаторазових комплексних податкових служб. Безпосередня участь у судових господарських справах.

Головний бухгалтер
Виробниче об'єднання "Маяк"
листопад 1990 — жовтень 1992 (2 роки)
більше 500 співробітників, Промисловість та Виробництво (Велике машинобудівне підприємство ВПК (Мінрадіопром СРСР))
Бухгалтер
Виробниче об'єднання "Маяк"
серпень 1988 — листопад 1990 (2 роки 4 міс.)

більше 500 співробітників, Промисловість та Виробництво (Велике машинобудівне підприємство ВПК (Мінрадіопром СРСР))

Освіта

Київський інститут народного господарства ім. Д. С. Коротченка (нині Київський національний економічний університет) (м. Київ, Україна)
Рік закінчення 1988
Обліково-економічний ф-т, економіст Фахівець

Володіння мовами

Українська – рідна
Англійська - базова
Польська - базова
Російська - вільно

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички
Експерт

Водійське посвідчення
Водійський стаж з 1994 року

Особисті якості
Вміння працювати з великими масивами даних, комунікабельний, стрес стійкий

Захоплення та інтереси
Водіння автомобіля, авто подорожі, гірські лижі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: