Резюме від 19 квітня 2024 Файл

Олена

Журналіст, літературний редактор

Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Смілик Олена Іванівна
Вік: 40 років
Місто: Київ
Контактна інформація: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
-Журналіст, відповідальний редактор, літредактор у ТОВ «Прес медіа» (Київ) з 03.2010 р. по 12.2022 р. Мої обов’язки на посаді: написання статей, інтерв’ю, підготовка статей до друку в журналі, літературне редагування, коректура.
-Журналіст у журналі «Аграрні вісті» (Київ) з 03.2008 р. по 04.2010 р. Обов’язки: написання статей та інтерв’ю у видання.
-Журналіст, автор і ведуча радіопрограм у газеті «Липовецькі вісті» та Липовецька ТРК (м. Липовець Вінницька обл.). Обов’язки: написання статей у газету, розробка, підготовка «з нуля» та проведення радіопрограм.

Освіта: Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського, Інститут філології та журналістики з 2000 по 2005 рр.
Додаткова освіта: школа терапевтичної метафори, психологічний центр «Доктор Сказка» (Київ) 12. ак. год., 19.10.2021 р.
Знання мов: українська – вільно, англійська – середній.
Відверто про себе: Я – творча особистість. Люблю писати тексти, які чіпають душу. Для мене це цілий процес, схожий на народження дитини. Моя стаття майбутня спочатку зароджується в голові і серці, виношується і народжується.
Не люблю «сухі» матеріали. Хочу зцілювати своїми текстами людські душі. Окрім того, пишу дитячі і дорослі мудрі казки, які терапіюють людину. Щаслива працювати у виданні, яке для себе в пріоритеті має схожі прагнення.
Я – цілеспрямована, відповідальна, щира, відкрита, наполеглива, люблю навчатися новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: