Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Максим

Психіатр

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Лобанов Максим Генадійович 30.10.1978

Лікар психіатр нарколог психотерапевт

Свій професійний шлях розпочав після закінчення середньої школи, зі вступу до медичного коледжу на «фельшерська справа», якій закінчів з відзнакою. Це дало мені змогу вступити до медичного універсітету за пільговим конкурсом - співбесіда. Блискуче склавши вступний іспит був зарахований на 1-ший медичний факультет Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця, за державним замовленням.
З початком навчального року, з метою отримання досвіду та практичних навичок влаштувався асістентом лікаря де і працював впродовж всього навчання. Під час навчання актівно брал участь у грамадьской та науковой діяльності університета. Більш за все приваблювали такі напрямки, як психологія, фізіологія, історія медиціни, соціальна медиціна, психіатрія та гігієна.
Отримавши диплом лікаря та разподіл в ЦРЛ за місцем мешкання на посаду лікаря-терапевта, був змушений відмовится та звернутися з відповідною заявою до компетентних органів з метою проходженя інтернатури і здобутя фаху - лікаря психіатра. Мої прагнення були враховані та отримавши переразподіл на проходження інтернатури за фахом психіатрія, але без працевлаштування. Під час проходження інтернатури у Київскому обласному спеціалізированному психіатрично-наркологичному медичному об’єднані отримав пропозицію від керівництва закладу та головного психіатра Київськой обл. залишитись на посаді лікаря-ординатра в КОСПНМО.
Оволодів багатьма традиційніми і нетрадиційнимі методами лікуання, діагностикі та профілактикі псхічних розладів та залежностей (імплантиція, мембранний плазмоферез, єріксоновскій гіпноз, ємоционально-стресова терапія та багато іншого)
Прагнучі надавати висококваліфікованну психіатрично-наркологічну допомогу населеню постійно вивчаю всесвітній досвід та новітні здубутя в галузі охорони здоров’я та психічного здоров’я пріймаючи участь у конференціях та освітних семінарах у ролі слухача та спікера, підписаний на вітчизняну та закордонну періодику. Маю низку наукових робіт (власних та в співавторстві надрукованих у вітчизняних та іноземних виданнях). Тим самим постійно вдосконалюю та розширюю власний професійний досвід та навички. Постійно проводжу освітні заходи серед населення (неодноразово був запрошенним до національних теле і радіо каналів ). Сумісно з МЦ Добробут приймав участь у проєкті «зірки кідають палити». Також активно пошірюю інформацію соціальними меражами. З годом менє стали запрошувати інші медичні заклади для наддня лікувально-профілактичної допомоги.
Маю безліч грамот, дипломів та нагород за професійні досягненя. Користуюся повагою та пошаною як серед колег так і серед паціентів. Цілеспрямований, амбітний, прогресивний легко та за любки навчаюсь з легкісттю працюю у команді.
У своєї діяльності прітримуюсь гуманистичного підходу на першій план виносячи особистість та індивідуальність пацієнта.

1993 р.-1996 р. - Джизацький медичний коледж.
1996 p.-2003 р. - НМУ ім. О. О. Богомольця 1 медічний факультет.
1996 р. - 2003 р. - Киїсський обласний шкіряно-венерологічний диспансер на посаді медбрата.
2003 р. -2004 р. - академія післядипломної підготовки ім. Шупіка
2004 р. - 2009 р. - Київске обласне спеціалізировне психіатрично-наркологичне медичне об’єдння на посаді лікаря ординатора.
2008 р. - 2011 р. Сумістництво у МЦ Добробут на посаді лікаря психіатра
2008 р по теперешний час консультую Кліника інтегрального видновлення здоровья Кліника 36,6.
2011 р. По сьогодняшний день ООО СПЕЦІНТЕРТРАНС на посаді лікаря по передрейсовим та післярейсовим оглядам водіїв.
2017 р. По сьогодняшний день сумісництво у НДМЦ Добробут на посаді лікаря психіатра

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: