Резюме від 27 березня 2024 Файл

Світлана

Продавець-консультант

Вік:
39 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Борти Світлани Вікторівни, 5.04.1985 року народження.
У 1991 році пішла в 1 клас Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.
Після закінчення 11 класів з 2002 року навчалась у Кіровоградському педагогічному університеті імені Володимира Винниченка.
Після його закінчення в 2007 році одержала диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Математика» та здобула кваліфікацію вчителя математики та інформатики основної та старшої школи, а також диплом магістра з відзнакою за тієюж спеціальність та здобула кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача математики.
Посада:
Вчитель інформатики
Загальний стаж роботи: 15 років;
Кваліфікаційна категорія: спеціаліст першої категорії.
Досвід роботи:
З 03.09.2007 по 31.08.2014 - викладач математики та інформатики в Кіровоградському кооперативному коледжі економіки і права імені М. П. Сая.
(в цей період мною була видана збірка тестових завдань з інформаційних технологій для студентів І та II курсів).
З 1.09.2014 по 31.10.2017 - вчитель математики та інформатики в комунальному закладі "НВО" ЗНЗ І-ІІІ ступенів №16 - ДЮЦ "Лідер " Кіровоградської міської ради в Кіровоградській області.
З 4.01.2018 по 30.08.2020 – методист, а з жовтня 2019 – завідуюча методичним кабінетом у відділі освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради Кіровоградської області.
З 31.08.2020 – тимчасово виконую обов’язки директора Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Помічнянської міської ради Кіровоградської області.
З 03.02.2021 – директор закладу освіти «Помічнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Помічнянської міської ради Кіровоградської області.
З 07.02.2023 – вчитель інформатики в Помічнянському ліцеї «Універсум» Помічнянської міської ради Кіровоградської області.
Освіта:
2002-2007р.р. - Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка; диплом бакалавра та спеціаліста з відзнакою.
Спеціальність - Педагогіка і методика середньої освіти. Математика.
Спеціалізація - Основи інформатики.
Професійні права - вчитель математики та інформатики основної та старшої школи.
2006-2007р.р.- Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка; диплом магістра математики з відзнакою.
Професійні права - викладач математики.
Курси, тренінги, сертифікати:
З 04.10.2006 по 13. 06.2007 навчалася за програмою підготовки кадрового резерву з проблеми "Нова генерація XXI століття" у державному навчальному закладі "Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації".
Грудень 2013р. - підвищувала кваліфікацію в Полтавському міжгалузевому інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів "Інформатика та комп’ютерна техніка".
Березень 2015р. - - підвищувала кваліфікацію в комунальному закладі "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені В. Сухомлинського" на курсах учителів, які викладають інформатику і математику.
Березень 2015р. - завершила оновлений очний курс за програмою Intel "Навчання для майбутнього".
01.03.2017р. - учасник авторського семінару "Сучасний підручник математики: проблеми та реалії".
Квітень 2017 - навчання в рамках практичного вебінару на тему: "Поняття компетентнісної задачі в шкільному курсі інформатики".
Жовтень-листопад 2019 – навчання в комунальному закладі "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені В. Сухомлинського за освітньою програмою завідувачів (директорів), методистів методичних кабінетів (центрів) органів управління освітою райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, міських, селищних, сільських рад об’єднаних територіальних громад.
Листопад 2019- навчання в департаменті освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпропетровської обласної ради.
Березень 2020 – участь у Вебінарі «Дистанційна робота, призупинення роботи підприємств через коронавірус та інші гарячі питання березня 2020: як діяти кадровикам ( Цифрове підприємство MCFR).
Березень 2020 – взяла участь у науково-практичному семінарі для вчителів інформатики: «Підвищення пізнавальної активності учнів під час вивчення теми Алгоритми і програми».
Квітень 2020 – свідоцтво за вебінар «Скринкасти або форми і методи подачі навчального матеріалу під час дистанційного навчання».
Травень 2020 – свідоцтво за вебінар «Інтерактивні технології в освіті: залучаємо учнів у процес навчання за допомогою інтернет сервісів».
Квітень 2021 – сертифікат «Освітні події у форматі EdCamp:управління і командна діяльність у професійному зростанні педагогів».
Вересень 2021 – свідоцтво за освітньо-професійною програмою «Новопризначені керівники закладів освіти».
Жовтень 2021 – свідоцтво за вебінар «Як атестувати й атестуватися без примусових відкритих уроків, «творчих» звітів, непотрібних блогів і публікацій».
Листопад 2021 – свідоцтво «НУШ: технологія реалізації STEM-освіти. Напрям: використання інформаційно-комунікаційних та цифрових технологій в освітньому процесі».
Грудень 2021 – свідоцтво «Онлайн ресурси у професійній діяльності вчителя НУШ. Напрям: використання інформаційно-комунікаційних та цифрових технологій в освітньому процесі».
Грудень 2021 – сертифікат учасника Всеукраїнської науково-практичної конференції «Рівні серед рівних: інноваційні підходи до навчання дітей з ООП».
Лютий 2022 – учасник Всеукраїнського онлайн-флешмобу «Разом до найкращого Інтернету».
Лютий 2022 – сертифікат «Інфомедійна грамотність. Компетентісне навчання НУШ на уроках інформатики».
Лютий 2022 – сертифікат «Нововведення в інклюзивному навчання відповідно рекомендацій МОН».
Лютий 2022 – сертифікат «Роль батьків у створенні інклюзивного навчання у закладах освіти».
Серпень 2022 – сертифікат «Ефективна професійна діяльність з дітьми з ООП. Інклюзія».
Серпень 2022 – сертифікат «Інформаційні технології в STEM».
Нагороди:
Подяка відділу освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради-2019 року.
Подяка Управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної-2020 року.
Подяка Кіровоградського обласного відділення спілки Дзенсімон-Серінрю карате-до України-2022 року.
Знання ПК: вільне володіння педагогічним програмним забезпеченням, вільний користувач мережі Інтернет та хмарних технологій, співпраця з GSuite.
Іноземні мови: англійська - розмовний рівень.
Вік - 38 років
Про себе: захоплююсь розв'язуванням різних видів головоломок, люблю художню самодіяльність. До моїх особистих якостей відносяться чесність, щирість, порядність та відповідальність.
Мій життєвий принцип - постійний саморозвиток та вдосконалення.
Чоловік – Борта Роман Сергійович – 1982 року народження, машиніст тепловозу Локомотивного Депо.
Дочка – Борта Маргарита Романівна, 2010 року народження, учениця 7-го класу Помічнянського ліею «Універсум».
Моя адреса: 27030, Кіровоградська область,
місто Помічна,
вул. Перемоги, будинок 94, кв. 6.
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Світлана БОРТА

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Продавець-консультант
Кропивницький

Продавець-консультант
Кропивницький

Продавець-консультант
Кропивницький

Продавец-консультант
15000 грн, Кропивницький

Продавец, оператор, диспетчер
10000 грн, Кропивницький

Продавець-консультант
Кропивницький

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: