Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Євген

Енергетик, начальник відділу, цеху, провідний спеціаліст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Нікополь
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника цеху мереж тапідстанцій

з 12.2002 по нині (21 рік 5 місяців)
АТ Нікопольський завод феросплавів, Нікополь (Металургійна промисловість, металообробка)

2002-2005 електромонтер 4,5,6 розряду групи релейного захисту високовольтної лабораторії цеху мереж та підстанцій. Високовольтні випробування кабельних ліній та основного устаткування, налаштування релейного захисту підстанцій. 2005-2015 рр інженер-технолог 2 категорії, інженер-технолог 1 категорії, провідний інженер-технолог відділу інвестиційного розвитку підприємства. Розробка інвестиційної стратегії розвитку підприємства на короткострокові, довгострокові строки. Розрахунок інвестиційних проектів, моніторінг коштів, супроводження проектів, аналіз виконання, ведення коригувальних дій, тощо. 2015-2021 рр начальник дільниці з ремонту підстанцій цеху мереж та підстанцій. Ремонт та монтаж високовольтного устаткування підстанцій 6, 10, 35, 154кВ. Заміна повітряних вимикачів на елегазові, реконструкція мереж, трансформаторних підстанцій, будівництво кабельних та повітряних ліній 6,10, 154 кВ з рівня проекту до введення в експлуатацію. Виконання робіт підвищеної небезпеки, систем НД. Керування дільницею 45 працівників.
2021-по цей час заступник начальника цеху мереж та підстанцій. Всі питання стосовно охорони праці, виконання робіт підвищеної небезпеки, організація виконання робіт, вибір устаткування, ведення переговорів, завдання на проектування. Ведення спецнавчання, тощо.
5 група електробезпеки до та вище 1000 В адміністративно-технічного персоналу. Усі інші пройдені спец.навчання та посвідчення, згідно діючих НПАОП та вимог до займаної посади.(Сосуди під тиском, ГПМ, системи газопостачання України, продукти розділення повітря, Теплопостачання, пожежна безпека, Водний кодекс, виконання робіт у газонебезпечних місцях, роботи на висоті, тощо)

Освіта

Нікопольський металургійний технікум. Національна металургійна академія України.Нметау

Електрик, Інженер- електромеханік, Економіст, Дніпро
Вища, з 1994 по 2003 (9 років)

1994-1998 рр Нікопольський металургійний технікум, молодший спеціаліст за напрямком "Монтаж та експлуатація електрообладнання промислових підприємств та споруд.
1998-2002 рр. Національна металургійна академія України, спеціаліст електромеханіки, за напрямком автоматичні системи електроприводу.
2002-2003 Національна металургійна академія України, спеціаліст економіст, за напрямком економіка підприємства.

Додаткова освіта та сертифікати

Аудитор ISO 9001 14001

Бюро Верітас , 2016 Сертификаты Ua/053/012980 ; Ua/004/012489

Знання і навички

Комунікабельність Ведення переговорів Управління персоналом Стратегічне планування Ведення бухгалтерського обліку Управлінські навички Самостійне прийняття рішень

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Іспанська — середній

Додаткова інформація

Водійське посвідчення А,В,С. Власний автомобіль, Одружений, донька, син. Хобі - мотоцикли, рибалка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: