Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Роман

Інженер з охорони праці та екології

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з охорони праці

з 04.2023 по 12.2023 (8 місяців)
Приватна транспортна компанія, Кременчук (Автобізнес та автосервіс)

Здійснював роботу по організації навчання з охорони праці для працівників підприємства, проводив інструктажі з охорони праці та пожежної безпеки для працівників підприємства. Розробляв внутрішні нормативні документи з охорони праці : інструкції з охорони праці, положення щодо порядку виконання робіт підвищеної небезпеки, накази у сфері охорони праці, займався підготовкою документів для отримання дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки, організацією проведення технічних оглядів обладнання.
Займався організацію та розробкою документів у сфері екології та пожежної безпеки на підприємстві.

Головний спеціаліст, держінспектор

з 06.2017 по 10.2021 (4 роки 4 місяці)
Кременчуцький рибоохоронний патруль, Державне агентство рибного господарства, Кременчук (Державні організації)

Проводив перевірки на території Полтавської області, щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства України у сфері охорони біоресурсів. Виносив постанови про адміністративні правопорушення, складав протоколи про адміністративні правопорушення тощо

Держінспектор-головний спеціаліст відділу екологічного контролю

з 02.2006 по 02.2010 (4 роки)
Державна екологічна інспекція в Полтавській області, Кременчук (Державні організації)

Проводив перевірки підприємств і організацій на території м. Кременчука та Полтавської області, щодо дотримання ними вимог природоохоронного законодавства України : при здійсненні викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, під час поводження з відходами та при здійсненні скидів забруднюючих речовин у водні об'єкти. Виносив постанови про адміністративні правопорушення, складав протоколи про адміністративні правопорушення, готував документи для подання рішень щодо призупинки діяльності підприємств, розраховував об'єми збитків нанесених діяльністю підприємств навколишньому середовищу та виносив претензії щодо відшкодування даних збитків.

Інженер з охорони праці і екології

з 01.2005 по 01.2006 (1 рік)
Світловодський козенний комбінат твердих сплавів і тугоплавких металів, Світловодськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Здійснював контроль за дотриманням природоохоронного законодавства на підприємстві. Брав участь у організації навчання персоналу підприємства з охорони праці, брав участь у розробці планів робіт служби охорони праці, брав участь у розробці внутрішніх нормативних документів з охорони праці.

Освіта

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

Екологія та охорона навколишнього середовища, санітарно - технічний факультет, Полтава
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Знання і навички

Охорона праці на виробництві Контроль пожежної безпеки Контроль екологічної безпеки

Додаткова інформація

Маю знання законодавства України у сфері охорони праці та у сфері охорони навколишнього середовища та вмію застосовувати дані норми на практиці. Маю досвід у сфері контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства, у розробці та погодженні проектів природоохоронного спрямування. З легкістю взаємодію із службами та державними органами. Маю досвід у організації навчання персоналу підприємства з охорони праці, у розробці планів робіт служби охорони праці, у розробці внутрішніх нормативних документів з охорони праці. З легкістю здобуваю нові знання, маю комунікабельні якості, відповідальний, пунктуальний, серйозний, ініціативний. Маю навики роботи на комп'ютері та в програмі 1С.
Також маю досвіт роботи в будівництві, досвід в підприємницькій діяльності.
З легкістю здобуваю нові знання, маю комунікабельні якості, відповідальний, пунктуальний, серйозний, ініціативний, відкритий до спілкування.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: