Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Yurii

Трейдер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Трейдер криптовалют

з 08.2023 по нині (9 місяців)
Проп компанія, Дистанційно (IT)

Аналіз ринку: Вивчення графіків та статистики цін криптовалют для виявлення трендів та патернів, що можуть вказувати на можливі зміни вартості активів.Розробка стратегій: Розроблення і вдосконалення торгівельних стратегій для максимізації прибутку та зниження ризиків. Вони можуть використовувати різні підходи, такі як денна торгівля, скейлінг, арбітраж тощо.Управління ризиками: Виявлення та контроль ризиків, пов'язаних з торгівлею криптовалютами. Можуть використовувати стоп-лоси та інші інструменти для обмеження можливих втрат.Виконання угод: Реалізація купівлі та продажу криптовалют відповідно до розроблених стратегій та плану торгівлі.Моніторинг новин: Слідкування за світовими новинами, які можуть вплинути на ринок криптовалют, такі як регуляція, випуск нових технологій або економічні події.Аналіз результатів: Оцінка ефективності стратегій та здійснених угод для пошуку способів покращення результатів.Робота з програмним забезпеченням: Використання спеціалізованих торгівельних платформ та аналітичних інструментів для аналізу ринку та виконання угод.

Монтажник мережі інтернет

з 05.2018 по 08.2018 (3 місяці)
Київстар, Лисичанськ (Телекомунікації, зв'язок)

Прокладка кабелей мережі інтернет, настройка обладнання.

Менеджер з продажу, системний адміністратор.

з 06.2010 по 03.2018 (7 років 9 місяців)
ТОВ "МАДІпрофесіонал", Дніпро (Автобізнес та автосервіс)

продаж обладнання для діагностики автомобілів; складання та розширення бази клієнтів, ведення розсилок; розробка та просування сайту фірми, наповнення контентом встановлення програмного забезпечення для діагностики автомобілів, налаштування обладнання для роботи, усунення несправностей у роботі діагностичного обладнання, виїзна робота з клієнтами, налагодження обладнання; розробка проектів станцій технічного обслуговування, автосервісів за допомогою програми AutoCAD, підбір та розміщення необхідного обладнання згідно з проектною документацією. Заправлення автомобільних кондиціонерів, обслуговування установок для обслуговування кондиціонерів заправлення автомобільних кондиціонерів;

Механік 1 категорії, замісник головного механіка з безпеки дорожнього руху.

з 02.2004 по 05.2010 (6 років 3 місяці)
ЗАТ «Лисичанскспецбуд», Лисичанськ (Автобізнес та автосервіс)

організація робіт з ремонту та технічного обслуговування автомобільної та будівельної техніки (вантажні та легкові автомобілі, автобуси, спецтехніка – екскаватори, грейдери, бульдозери, мобільні зварювальні апарати, електростанції, компресори, будівельні крани, кран-балки): будівель та споруд, вантажопідйомних механізмів , ємнісного та котельного обладнання. Організація безпечної експлуатації об'єкта; організація роботи з планування потреб ТМЦ, своєчасне забезпечення запасними частинами рухомого складу- організація технічного контролю за автотранспортом перед виїздом на лінію;робота з наглядовими органами, підготовка транспорту до технічного огляду; складання необхідної документації; розробка нормативних документів щодо здійснення обслуговування та ремонту основних фондів підприємства, ведення документації, постановка та зняття з обліку автотранспорту та спецтехніки, проведення технічних оглядів; великий досвід пошуку оптимальних рішень у разі виникнення конфліктів інтересів підприємства з наглядовими та інспектуючими органами. (МіськДержПромНагляд, Державтоінспекція). Організація, отримання дозвільних документів на перевезення вантажів підвищеної небезпеки та негабаритних вантажів: організація переобладнання транспортних засобів з подальшою реєстрацією.

Освіта

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Автомобілі та автомобільне господарство, Луганськ
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Знання і навички

Стресостійкість Уміння аналізувати Ризик-менеджмент Саморозвиток Криптотрейдинг Дисциплінованість Чесність Наполегливість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Достатній рівень навичок роботи у програмах Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), а також Outlook Express, Photoshop, AutoCAD, системах керування контентом сайтів (CMS – Joomla, Opencart, Wordpress,) віртуальних машинах (VMware, VirtualBox ), 1С Підприємство, БізнесПАК, знання основ мови програмування PHP, HTML, баз даних MySQL. Англійська - базова (зі словником).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: