Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Сергій

Керівник, завідуючий складу

Вік:
46 років
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Кривий Ріг, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме «Керівник (завідуючий) складу»

Єфіменко Сергій Миколайович
Повна зайнятість.

Вік: 46 років
Місто проживання: Кривий Ріг
Готовий працювати: Дніпро, Київ, Львів, Полтава, Чернівці, та ін.

Контактна інформація
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи

Старший фахівець із складського обліку
з 03.2021 по 12.2023 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Метінвест Січсталь", Кривий Ріг (Інжиніринг, Будівництво, Металургійна промисловість.)

Виконання комплексу робіт з контролю розвантаження, розміщення, приймання, збереження, відвантаження, видачі та обліку матеріалів та обладнання в рамках графіків поставок та реалізації проектів, та бюджету закупівель товарно-матеріальних цінностей. Своєчасне приймання ТМЦ від постачальників відповідно до умов договорів постачання. Проведення перевірки кількості, якості та комплектності ТМЦ, що надходять, відповідно до супровідної документації. Проведення заходів щодо розвантажувально-вантажних робіт на складах, складування, зберігання, видачі в роботу та обліку руху ТМЦ, що надходять. Своєчасна підготовка та оформлення документів з приймання ТМЦ за кількістю, якістю та комплектністю у місці приймання ТМЦ. Перевірка товаро-супроводжуючих документів. Своєчасна комплектація та видача ТМЦ у роботу підрядним організаціям згідно з отриманими заявками. Своєчасне складання облікової та звітної документації. відповідно до чинних нормативних документів. Забезпечення будівництва стратегічних інвестиційних проектів, що виконуються товарно-матеріальними цінностями, обладнанням, матеріалами тощо шляхом організації моніторингу, планування, організації та оперативного обліку поставок ТМЦ згідно з укладеними договорами поставки, а також організації складських операцій на складах, що орендуються, в рамках бюджету закупівель ТМЦ та графіків реалізації проектів. Правильне відображення руху ТМЦ та документообігу в 1С8. Знання правил і термінів Incoterms в актуальній редакції та нормативів постачання ТМЦ. Проведення інвентаризації ТМЦ на складах і оформлення документації.

Старший майстер меблевого цеху
з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
ДП Ламелла, Тячів (Будівельна промисловість, деревообробка)

Планування і виробництво меблів з деревини. Складання графіків виробництва. Керівництво дільницями(70 чол.).Розподіл робіт по дільницям і верстатам.Виготовлення продукції згідно графіка виробництва. Контроль якості. Виконання заходів з Охорони праці. Забезпечення дільниць сировиною та ТМЦ. Розрахунок і контроль собівартості продукції. Впровадження заходів бережливого виробництва. Співпраця з суміжними службами(охорона праці,логістика,якість і т.ін.).

Начальник цеху
з 06.2007 по 02.2020 (12 років 8 місяців)
Криворізький ремонтно-механічний завод, Кривий Ріг (Виробництво запасних частин для гірничого обладнання, виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва, виробництво столярних виробів)

Виробництво дерев'яних та металевих моделей за кресленнями, виробництво дитячих майданчиків, виробництво столярних виробів і меблів. Керівництво трьома дільницями(85 чол.): дільниця дерев'яних моделей, дільниця металевих моделей, малярна дільниця. Знання технології деревообробки та металообробки на верстатах. Знання роботи деревообробного і металообробного обладнання. Розрахунок і контроль собівартості продукції. Знання нормативних актів з охорони праці. Контроль якості продукції. Розробка графіків виробництва продукції. Складання заявок на закупівлю матеріалів. Розробка і втілення проекту заміни аспіраційних верстатів. Розробка і втілення проекту заміни пилорами. Розробка і втілення проекту ввода в експлуатацію п'ятикоординатного центру для виготовлення моделей. Подання, розробка, захист і втілення інвестиційних проектів на закупівлю обладнання і капітальні ремонти. Підбір і навчання кадрів на виробництво. Втілення інструментів бережливого виробництва 5С,Lean. Знання технології обробки деревини, фанери. Втілення системи відстежування моделі в 1С8 з нуля. Втілення технології виготовлення продукції по цеху в 1С8 з нуля. Досвід оптимізації виробництва і бюджетування. Співпраця з суміжними службами(логістика, якість, фінанси, економічна безпека та ін.).

Заступник начальника цеху
з 10.2005 по 06.2007 (1 рік 8 місяців)
ПАО Криворізький завод гірничого обладнання, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва. Виробництво запчастин для гірничого обладнання.)

Виробництво дерев'яних і металевих моделей за технологічними і машинобудівними кресленнями. Виробництво столярних виробів і меблів з деревини. Знання технології деревообробки і металообробки. Виконання актів з охорони праці.
Розробка і виконання графіків виготовлення продукції. Зменшення собівартості продукції. Зменшення розходу енергоносіїв. Подання заявок на закупівлю необхідних матеріалів для виробництва. Технічно правильна експлуатація обладнання.Контроль виконання графіків ППР.

Майстер дільниці
з 12.2001 по 10.2005 (3 роки 10 місяців)
ПАО Криворізький завод гірничого обладнання, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва)

Виробництво дерев'яних моделей у зазначені терміни. Технологія деревообробки на деревообробних верстатах. Виконання нормативних актів з охорони праці. Керівництво дільницею. Закриття нарядів за виконану роботу. Табельний облік.

Модельник дерев'яних моделей
з 09.1995 по 12.2001 (6 років 3 місяці)
Криворізький ремонтно-механічний завод, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва)

Виробництво дерев'яних моделей за кресленнями, виробництво столярних виробів, виробництво меблів. Обробка деревини на деревообробних верстатах. Технологія деревообробки. Знання нормативних актів з охорони праці. Заміна майстра дільниці.

Освіта
Криворізький Технічний університет
Механікомашинобудівний ф-т, Кривий Ріг
Вища, з 1995 по 2001 (5 років 10 місяців)
Виробництво гірничого обладнання та ремонт гірничих машин. Спеціальність-інженер-механік.

Професійно-технічне училище 29
Модельник дерев'яних моделей, Кривий Ріг
Середня спеціальна, з 1994 по 1995 (9 місяців)
Виготовлення дерев'яних моделей за кресленнями. Технологія обробки деревини на деревообробних верстатах. Економіка підприємства. Охорона праці на виробництві.

Знання і навички
Впевнений користувач MS Excel, MS Word, 1С8, MS PowerPoint, MS Outlook. Планування і бюджутування. Управління виробництвом. Охорона праці. Керівник колективу. Експлуатація обладнання. Оптимізація виробничих процесів. Якість продукції. Стресостійкість. Розвинені комунікативні навички. Гнучкість. Пунктуальність. Вміння вирішувати проектні завдання, систематизація робочих процесів, пошук та аналіз великого обсягу інформації. Підготовка презентацій. Знання процесів Ощадливого виробництва 5С.

Знання мов
Англійська-рівень Pre – Intermediate.
Українська — вільно
Російська — вільно

Сертифікати, тренінги

Сертифікат/Тренінг
Найменування
Рік
Сертифікат ОП
Ефективні інструменти управління охороною праці
2011
Сертифікат
Публічні виступи-інструмент впливу лідера
2017
Сертифікат
Публічні виступи на робочих зборах
2019
Сертифікат ОП
Охорона праці при вантажно-розвантажувальних роботах
2023
Сертифікат ОП
Безпечне виконання вогневих робіт
2023
Сертифікат ОП
Поведінкові аудити безпеки
2023
Сертифікат ОП
Лідерство у галузі охорони праці
2023
Сертифікат ОП
Безпека під час виконання робіт на высоті
2023
Тренінг
Недирективний вплив при крос-функціональній взаємодії
2023
Тренінг
Нестандартное мышление: thinking out of the box
2023
Тренінг
Майстерність комунікації та вирішення конфліктів
2023

Додаткова інформація
Аналітичний склад розуму. Чесність. Вміння працювати в команді. Нестандартне мислення. Наполегливість. Комунікабельність. Пунктуальність. Самостійність прийняття рішень. Готовність до зміни сфери діяльності.

Переїзд до міст Львів,Київ,Дніпро та інші.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: