• Файл

Оксана

Директор з якості, завідувач виробництва

Вік:
31 рік
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Гринь Оксана
Директор з якості

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
15.01.1993 р
м. Житомир
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Багато років я розвиваю себе як керівника з активною позицією, націленого на результат. Маю стратегічне мислення, досвід у побудові виробництва, технологічних процесів та досвід у організації працівників для досягнення бізнес цілей.
Отримала досвід ведення переговорів, введення продукції в торгові мережі, розробку нових видів продукції та щодо розробки, впровадження, сертифікації і ведення систем управління згідно ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001.

Освіта
2010 – 2015 р
Житомирський національний агроекологічний університет
Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Здобула диплом спеціаліста кваліфікації інженер-технолог.

Трудова діяльність
Квітень 2021 – теперішній час
ТОВ «ФЕРМА.ЮА» – Директор з якості та начальник вробництва по сумісництву:
- контроль постачальників та якості товарів/сировини;
- контроль торгівельних точок підприємства;
- організація роботи з виробництва кондитерської продукції, холодних страв, розробка нових видів продукції;
- розробка етикетних надписів на продукцію;
- надаю консультації щодо розробки, впровадження та сертифікації систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів (підприємства з забою тварин та переробки м’яса, молокопереробні підприємства, підприємства з виготовлення напівфабрикатів та ін).

Листопад 2019 – лютий 2022
ТОВ «ВКФ «ПЕРЛИНА ПОЛІССЯ» – Головний технолог:
- виробництво олій, фітоекстрактів, фіто чаїв та БАДів;
- розробка, впровадження, сертифікація та ведення інтегрованої системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів;
- проходження аудитів перевіряючих організацій – Держпродспоживслужба,
- підготовка пакету документів для експорту продукції;
- робота з gs-1 – отримання штрих-кодів;
- розробка етикетних надписів на продукцію;
- робота з ТПП (Торгово промислова палата) – реєстрація і отримання торгової марки;
- отримання гігієнічних висновків в співпраці з ДУ «Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзеєва НАМНУ».

Жовтень 2017 – листопад 2019
ТОВ «СПОРИШ» - Головний технолог:
- виробництво шипшинових напоїв, гарбузових соків та фіто сиропів;
- робота з gs-1 – отримання штрих-кодів;
- розробка етикетних надписів на продукцію.
Вересень 2014 – грудень 2015
Органік мілк – Інженер із стандартизації:
- розробка, впровадження та сертифікація інтегрованої системи управління якістю, безпечністю харчових продуктів та екологічного менеджменту;
- контроль якості сировини, технологічних процесів та готової продукції;
- проходження органічної сертифікації, робота з перевіряючими організаціями – Держпродспоживслужба;
- проходження аудитів постачальників від торгових мереж (Ашан, Метро та інші.);
- робота з gs-1 – отримання штрих-кодів;
- розробка етикетних надписів на продукцію;
- робота з ТПП (Торгово промислова палата) – реєстрація і отримання торгової марки;
- отримання гігієнічних висновків, збільшення термінів придатності продукції в співпраці з ДУ «Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзеєва НАМНУ».

Травень 2014 – серпень 2015
ТОВ «ГАДЯЧСИР» – Інженер із стандартизації:
- розробка, впровадження та сертифікація інтегрованої системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів;
- розробка етикетних надписів на продукцію.

Липень 2011 – серпень 2013
ДП «Молочний завод»
ТОВ Молочна фабрика «Рейнфорд» - зростання від лаборанта приймальної лабораторії до старшого хіміка виробничої лабораторії:
- організація роботи лабораторії;
- контроль вхідної сировини;
- контроль по ходу технологічного процесу та готової продукції;
- оформлення супровідної документації на продукцію;
- повірка обладнання;
- робота з gs-1 – отримання штрих-кодів;
- розробка етикетних надписів на продукцію.

Ключові компетенції:
Аналітика:
Моніторинг ринку;
Аналіз інформації;
Аналіз конкурентів.
PR і робота з медіа:
Організація заходів (участь у виставках, ярмарках, форумах, конференціях, проведення дегустацій).
Маркетинг-мікс:
Організація розробки і просування нових продуктів: від ідеї, розробки фірмового стилю до виводу на ринок.
Робота з постачальниками продуктів та послуг (вибір, оцінка, супровід відносин ).
Ділові якості:
Знання нормативної документації харчової промисловості.
Особисті якості: Комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість.

З повагою,
Оксана Гринь

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: