Резюме від 23 грудня 2023 PRO

Діана

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант, касир

з 07.2020 по 10.2020 (3 місяці)
Prostor (Роздрібна торгівля)

Освіта

Університет Митної Справи та Фінансів

Готельно-ресторанна справа, Дніпро
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

Пунктуальність Порядність Здатність до навчання Пакування товарів Сортування товарів Стікерування товару Комплектування товарів Адаптивність Чесність Неконфліктність Дисциплінованість Доброзичливість Зосередженість Формування Z-звіту Робота з касовим апаратом Контроль цінників Викладка товарів Оформлення повернень Робота зі сканерами штрих-кодів Контроль термінів придатності Користувач 1С Робота з POS-терміналом Перевірка банкнот на справжність Знання стандартів обслуговування 1С:Роздріб Продаж косметичних засобів Проведення касових операцій Відповідальність

Додаткова інформація

Працюючи на посаді продавця-консультанта в магазині непродовольчих товарів я набула знань з касової дисципліни, зокрема з роботи з касовим апаратом, терміналом та звітністю. Також моїми безпосередніми обовʼязками було розміщення товару на складі та в торговому залі, а також консультація та допомога покупцям.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: