Резюме від 23 травня 2024

Anatolii

QA-інженер

Вік:
29 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

QA-інженер

з 01.2023 по 11.2023 (10 місяців)
Mobis (IT)

Знання і навички

Написання тест-кейсів HTML CSS Написання bug reports Ведення документації Postman Ручне тестування Адаптивність Figma Cross-browser testing Android Studio

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Основні принципи тестування: вивчення різних типів тестування, суть звіту про помилки, оцінка якості тестування та наявність тестувальних технік.
Робота з документацією тестування: вивчення створення та використання тест-кейсів, тест-планів, чек-листів та інших типів документації для тестування.
Ручне тестування: отримання досвіду проведення ручного тестування на різних рівнях (функціональному, інтеграційному, системному тощо) та в різних областях (мобільні додатки, веб-додатки, настільні додатки тощо).
Робота з системами відстеження помилок: вивчення використання систем відстеження помилок для відстеження помилок та контролю їх виправлення. Командна співпраця: вивчення роботи в команді з розробниками, керівниками проектів та іншими тестувальниками, а також вміння ефективно спілкуватися та вирішувати проблеми.

Схожі кандидати

QA-інженер
15000 грн, Дистанційно

QA engineer
20000 грн, Дистанційно, Київ

QA-інженер, тестувальник (testing)
Дистанційно

QA-інженер
60000 грн, Дистанційно, Київ , ще 3 міста

QA engineer
Дистанційно, Дніпро , ще 3 міста

QA Engineer
18000 грн, Дистанційно, Одеса

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: