Резюме від 28 грудня 2023 PRO

Дмитро

Адміністратор, бармен, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 03.2019 по 05.2023 (4 роки 2 місяці)
lounge&party bar "Гараж", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Був одним з власників даного закладу та займав позицію Керуючого партнера серед співзасновників.

- Організація та контроль всіх процесів життєдіяльності закладу
- Звітність
- Облік
- Розвиток закладу у всіх аспектах (культурні події, реклама і т.і.)

Директор ресторану

з 02.2019 по 01.2023 (3 роки 11 місяців)
lounge bar "Sky Bar", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Був одним з власників даного закладу та займав позицію Керуючого партнера серед співзасновників.

- Організація та контроль всіх процесів життєдіяльності закладу
- Звітність
- Облік
- Розвиток закладу у всіх аспектах (культурні події, реклама і т.і.)

Старший бармен

з 09.2018 по 01.2019 (4 місяці)
Ресторан-клуб "Manhattan", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування напоїв згідно технологічних карт
- Якісна консультація та обслуговування гостей
- Інвентаризація
- Розвиток асортименту бару

Директор ресторану

з 10.2016 по 08.2018 (1 рік 10 місяців)
lounge&party bar "Гараж", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація та контроль всіх процесів життєдіяльності закладу
- Звітність
- Облік
- Розвиток закладу у всіх аспектах (культурні події, реклама і т.і.)

Бармен

з 05.2014 по 03.2017 (2 роки 10 місяців)
Ресторан "Faro del Porto", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування напоїв згідно технологічних карт
- Якісна консультація та обслуговування гостей
- Інвентаризація

Досягнення:
- Учасник "Чемпіонату Stella Artois" (у центральному регіоні) - 5 місце
- Призер "Битва Бариста - 2015"(Кавафест) - 2 місце
- Учасник "Всеукраїнського Чемпіонату Бариста - 2016" (за світовим рівнем за участю SCA (Specialty Coffee Assosiation) - 27 місце (нажаль провальний виступ по причині серйозного захворювання)

Бармен

з 08.2013 по 05.2014 (9 місяців)
Ресторан-піцерія "Presto", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування напоїв згідно технологічних карт
- Якісна консультація та обслуговування гостей
- Інвентаризація
- Розробка нового асортименту напоїв

Старший офіціант

з 09.2012 по 08.2013 (11 місяців)
Ресторан-піцерія "Presto", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Обслуговування гостей згідно з регламентом закладу
- Консультація гостей по меню
- Якісне та швидке обслуговування
- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці та у зоні осблуговування
- Навчання всіх аспектів роботи нових офіціантів
- Вирішення конфліктних ситуацій

Офіціант

з 10.2011 по 09.2012 (11 місяців)
Ресторан-піцерія "Presto", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Обслуговування гостей згідно з регламентом закладу
- Консультація гостей по меню
- Якісне та швидке обслуговування
- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці та у зоні осблуговування

Освіта

ПВНЗ "Європейський університет"

Менеджмент організацій, Черкаси
Вища, з 2009 по 2016 (7 років)

Навчався на заочній формі навчання, поєднував з реальним досвідом у сфері ресторанного бізнесу. Маю диплом ступеня - Спеціаліст (що зараз дорівнює ступені - Магістр)

Додаткова освіта та сертифікати

BAROMETER 2018

3 дні навчання сучасним методам роботи закладів у форматі ресторанів та барів

Parovoz Bar Science 2020

4 дні навчання міжнародної практики від лідерів сучасного, творчого та економічного підходу у роботі з барами та ресторанами

Знання і навички

Цілеспрямованість Стресостійкість Професіоналізм Висока працездатність Доброзичливість Приготування кавових напоїв Приготування коктейлів Інвентаризація Адаптивність Poster Лате-арт Неконфліктність Міксологія Знання міцної групи алкоголю Ведення переговорів Ведення касової книги Проведення касових операцій Ведення ділових переговорів Робота з касовим апаратом Уміння розставляти пріоритети Самомотивація Привітність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Дякую що звернули увагу на моє резюме.

Коротко про себе:
Як Ви помітили у декількох останніх місцях роботи(а саме - Директор ресторану), у описі вказано те що я був Керуючим партнером у декількох закладах. На питання чому зачинив свій бізнес відповім особисто при зустрічі.

У своїх закладах займався абсолютно всім що треба для життедіяльності та розвитку закладу. Від контролю роботи всього закладу до створення та проведення культурних заходів і т.ін. Тому професія Адміністратор не буде мені в новину, бо цим я займався 7 років (з мінімальними паузами).

На додачу я є професійним бертендером з 10-ти річним досвідом роботи за барною стійкої різних форматів та навантажень (від ресторану до клубу). За час моєї роботи кожен день розширював свої знання у цьому. Дуже відповідальний у всіх питаннях стосовну роботи бару, можу організувати весь процес роботи та вдосконалювати його по мірі потреби.

Тому чекаю пропозицій та радо відповім на Ваші питання при зустрічі.

Ще раз дякую за Вашу увагу та час.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: