Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Анна

Юрист, юрисконсульт, адвокат, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Індивідуальна адвокатська діяльність

з 06.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
Адвокат, Дніпро (Юриспруденція)

Надання юридичних послуг в сфері:
Корпоративне право (створення і державної реєстрації юридичних осіб, перереєстрації і ліквідації будь-яких організаційно-правових форм власності,продажу компанії та інших питань, правовий супровід ФОП з питань, пов’язаних із реєстрацією, змінами, припиненням)
Трудове право: (оскарження звільнення і відновлення на посаді;внесення зміни в трудову книжку;стягнення заборгованості по заробітній платі та виплатах;оспорювання переведення на іншу посаду або роботу; невиплаченої заробітної плати, стягнення компенсації за невикористану відпустку;оскарження скорочення;звільнення і відновлення на посаді і на роботі;оскарження відмови в прийомі на роботу;оскарження незаконного звільнення)
Договірне право: правова експертиза договорів, що запропоновані до підпису контрагентом;складання і розробка типових договорів (цивільних, господарських, трудових);розробка ексклюзивних і індивідуальних договорів, враховуючи бізнес-процес кожного Клієнта;розробка зовнішньоекономічних контрактів;складання і розробка додаткових угод, зміна умов укладених договорів;надання рекомендацій відносно удосконалення договірної роботи;оцінка і мінімізація договірних ризиків;
Податкове право: юридичний супровід під час податкових перевірок;скасування в судовому порядку блокування податкових накладних (розрахунків коригувань), скасування в судовому порядку включення платника податку до переліку «ризикових»;оцінка податкових ризиків при укладанні угод; підготовка відповіді на запити податкових органів;вирішення податкових спорів будь-якої складності;оскарження рішень податкових органів у суді та представництво інтересів клієнта;складання юридичних документів, спрямованих на вирішення податкового спору;
Господарські спори: (консультація адвоката з питань господарського права досудове врегулювання господарського спору, ведення переговорів з контрагентом;юридична експертиза документів, збір доказів, визначення стратегії і тактики ведення господарської справи в суді;підготовка процесуальних документів для господарського суду, подача позову в господарський суд, участь в господарському процесі;стягнення за договорами неустойки, відсотків, пені, інфляційних виплат, відсотків, відшкодування збитків, упущеної вигоди і заборгованості, визнанням договорів недійсними;складання та укладення мирової угоди,супровід виконання рішення господарського суду, інше)

Юрисконсульт

з 06.2020 по 06.2021 (1 рік)
ТОВ Асбіт, Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

супровід перевірок (ДФС, Прокуратура, Державна служба фінансового моніторигу (КРУ)). податкове право, оскарження результів податкових перевірок, підготовка відповідей на запити ДФС, розблокування податкових накладних, таблиця платника податків; підготовка проектів договорів по всіх напрямках господарської діяльності підприємства: поставка,купівля-продаж, оренда (суборенда), позичка ТЗ, послуги генпідряду, субпідряд, договори аутсорсинга, аутстафінгу та інші види договорів; правовий супровід під час обшуків та виїмок документів на підприємстві; організація обліку та зберігання договорів; правовий супровід справ (адміністративних, кримінальних) по ДТП за участю співробітників компанії, правовий супровід питань відшкодування матеріального збитку, спори зі страховими компаніями, стягнення страхового відшкодування. -корпоративні питання: підготовка правовстановлюючих документів, подання відомостей про бенефіціарних власників, та інше

Юрисконсульт

з 09.2016 по 06.2020 (3 роки 9 місяців)
ПП Гідросфера, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

повний юридичний супровід роботи роздрібної мережі, а також підготовка та отримання всіх документів для початку роботи інтернет-магазину. питання щодо інтелектуальної власності, такі як реєстрація знаків для товарів і послуг (торгові марки), штрих-коди в стандарті EAN-13, домени. претензійно позовна робота, представництво інтересів компанії в адміністративних, господарських, судах загальної юрисдикції, судове оскарження постанов за порушення правил карантину в сфері торгівлі (по 100 % оформлених протоколів закрито провадження без накладення штрафу); корпоративне право: підготовка та реєстрація змін до правовстановлюючих документів, реєстрація нових юридичних осіб, ліквідація ФОП. - підготовка внутрішніх документів підприємства (Колективний договір, Положення про комерційну таємницю, положення про преміювання, відпустки і т.д., інструкцій, наказів). представництво інтересів компанії в органах держвної влади та місцевого самоврядування при отриманні реєстраційних документів з земельних питань, документів дозвільного характеру. податкове право: судове оскарження результатів податкових перевірок, підготовка відповідей на запити ДФС; - підготовка проектів договорів по всім напрямкам господарської діяльності підприємства: постачання,купівля-продаж, оренда (суборенда), договори тимчасового та постійного асортименту з торгівельними мережами, та інші види договорів; супровід перевірок (ДФС, Держпродспоживслужба, Прокуратура та інші). правовий супровід особистих питань власника (земельні питання, ДТП, адмін.правопорушення та інші);

Головний юрисконсульт

з 08.2014 по 08.2016 (2 роки)
ТОВ ПКП Комкор, Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

податкове право: підготовка відповідей на запити ДПС, супровід перевірок, оскарження податкових повідомлень-рішень. - захист інтересів компанії при обшуках СБУ, правовий супровід під час обшуків. -договірна робота: підготовка, розробка договорів/контрактів (ВЕД включно), ідентифікація і оцінка контрактних ризиків і їх мінімізація, підготовка додатків до укладених контрактів. -претензійно позовна робота, представництво інтересів компанії в Господарських судах та судах загальної юрисдикції, представництво інтересів компанії в органах державної влади і місцевого самоврядування при отриманні реєстраційних документів, в районних військових комісаріатах, в підрозділах МРЕВ (придбання та/або продаж транспортних засобів), Держслужбі з безпеки на транспорті. реєстрація іноземних інвестицій, супровід діяльності компанії з іноземними інвестиціями.підготовка та реєстрація правовстановлюючих документів та інших супутніх документів, підготовка та реєстрація змін до них з питань придбання/продажу корпоративних прав, зімни місцезнаходження, зміни статутного капіталу та інших питань, взаємодія з нотаріусами (підготовка документов і супровід угод).

Освіта

Дніпропетровський національний університет ім.Гончара

Юридичний, правознавство, Дніпро
Вища, з 1999 по 2005 (6 років)

Знання і навички

Відповідальність та уважність

Додаткова інформація

Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю видане 2019 року, статус - чинне.
Підвищення кваліфікації:
•Податкові перевірки. Методи боротьби з ДПС (Київ, липень, 2019)
•Податкові спори 2021: основні тренди.
• Вина у вчиненні податкового правопорушення (квітень, 2021)
•Правовідносини з питань оренди землі: законодавчі новели та актуальна судова практика (квітень, 2021)
•Особливості розгляду справ про захист права власності (квітень, 2022)
•Фраудаторні конструкції: судова практика ( травень, 2022)
•Судочинство в умовах воєнного стану: процесуальний аспект (травень, 2022)
•Особливості трудових відносин у період воєнного стану (травень, 2022)

Шановні роботодавці та спеціалісти HR! Буду вдячна Вам за пропозиції роботи головного юриста або єдиного юрисконсульта компанії , в пріоритеті -віддалена (дистанційна ) робота, також цікавить проектна робота. Готова при зустрічі обговорити умови і щодо співпраці на інших умовах.
НЕ РОЗГЛЯДАЮ ВЗАГАЛІ: пропозиції, які передбачають підпорядкування іншому юристу/адвокатові, а також пропозиції роботи з відрядженнями.

Бажаний рівень фінансової мотивації:
-дистанційна або гібридна ( поєднання роботи в офісі та дистанційної роботи) зайнятість на умовах повного робочого дня - 25 000 гривень,
- повний робочий день з постійним перебуванням в офісі роботодавця - 35 000 гривень.

При обговоренні проектної роботи або неповної зайнятості - рівень мотивації обговорюється індивідуально, в залежності від об'єму навантаження та складності завдання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: