Резюме від 4 травня 2024

Дмитро

SEO-спеціаліст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Контент-менеджер

з 12.2021 по 10.2023 (1 рік 10 місяців)
diwan.net.ua, Чернігів (Роздрібна торгівля)

розіщення та обробка контенту, підбір ключових слів, написання контенту під розділи сайту, розміщення РК в Google ADS, робота з serpstat

Знання і навички

Стресостійкість

Додаткова інформація

Мене звуть Дмитро. Чому РРС та SEO?
Тому що я займався рекламою та наданням послуг з просування бізнесу, коли вона була ще поліграфічною ( ПОШУК РЕКЛАМОДАВЦІВ, випуск рекламної газети, створення рекламних блоків та флаєрів, визначення рекламних стратегій для підвищення попиту.)
Тому що займався власним інтернет проектом ( diwan.net.ua) – від створення та наповнення, до просування сайту та окремих його продуктів . Є розуміння на яких принципах працює пошукова система та Google Ads (створював РК для свого регіону), виконував роботу з підбору семантичного ядра, ключів, мінус-слів до розділів сайту та окремих сторінок. Є досвід написання статей для сайту. Працював з Гугл Аналітіка ( рівень початковий). Проводив аналіз сайту та сторінок у Serpstat. Проходив курси Павла Шульги у SEO академії.
Є велике бажання почати кар'єру в сфері SEO та РРС маркетолога. Впевнений що досвід у ведені власного бізнесу та життєвий досвід, розуміння законів та проблем багатьох сфер бізнесу зможу використати у спільній роботі.

Схожі кандидати

SEO-специалист
24000 грн, Дистанційно, Одеса

Junior SEO Specialist
Дистанційно, Івано-Франківськ

SEO-копірайтер
Дистанційно

SEO-спеціаліст
45000 грн, Дистанційно, Київ , ще 3 міста

Спеціаліст з контекстної реклами
Дистанційно, Вінниця

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: