Резюме від 14 грудня 2023 Файл

Олександр

Фахівець з безпеки

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

1.Особисті дані. Попович Олександр Олегович. Народився 04.09.1981 року. Одружений, виховую двох дітей. Проживаю за адресою м. Київ, вул. Вільямса. Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Маю дві вищі освіти економічного та юридичного спрямування. В 2003 році закінчив Академію Державної податкової служби України та отримав диплом спеціаліста за спеціальністю облік і аудит. В 2017 році закінчив Європейський університет та отримав диплом магістра за спеціальністю право. До кримінальної відповідальності не притягався. Маю водійське посвідчення та власний автотранспорт. Не палю та критично ставлюсь до вживання алкогольних напоїв.
2. Професійні навики. Добре володію комп’ютером та іншою офісною технікою. Три роки працював на керівних посадах, здобув добрі організаторські навики та здібності. Маю п'ятнадцять років професійного стажу роботи пов’язаної з оперативно - розшуковою діяльністю та дізнанням в сфері виявлення та документування економічних злочинів та злочинів пов’язаних з ухиленням від сплати податків. В професійній діяльності здобув відмінні навики в аналізі великих масивів документальних даних фінансово – господарської діяльності підприємств різних галузей економіки. Враховуючи великий стаж оперативної роботи володію різними навиками та можливостями пов’язаними з виявлення недобросовісних працівників. Працював чотири роки в комерційних структурах, як позаштатний працівник за напрямком радник з економічної безпеки.
3. Робочий стаж. З червня 2003 року по квітень 2010 року оперуповноважений, старший оперуповноважений в податковій міліції м. Києва (Дарницький, Оболонський, Подільський райони м. Києва). З квітня 2010 начальник одного з відділів в податковій міліції Подільського району м. Києва. З серпня 2013 року працював старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ управління внутрішньої безпеки фіскальної служби м. Києва та офісу великих платників податків. В 2018 році звільнився з державної служби за власним бажанням, маю звання підполковника податкової міліції. Після звільнення з державної служби працював чотири роки в комерційних структурах, як позаштатний працівник за напрямком радник з економічної безпеки. Останнє місце роботи начальник служби з безпеки благодійного фонду, вересень 2022 – липень 2023 ріку.
4. Знання мов. Українська та російська вільно, англійська зі словником.
5. Особисті інтереси та вподобання. Велоспорт, література, яхтинг, водний туризм.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: