Резюме від 21 січня 2024 Файл

Вадим

Менеджер з продажу

Вік:
33 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Нечипорук Вадим Олександрович
Дата народження: 16.02.1991
Харків вул. Косарєва 25
Моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: Займати посаду продавця електроніки в інноваційній компанії, де я зможу застосувати свої знання і навички для досягнення високих результатів у продажах та забезпечити клієнтам високоякісне обслуговування.

Освіта: Вище художнє професійне училище
Спеціальність: Дизайнер
Рік закінчення: 2010
Досвід роботи: 2015-2023
Продавець електроніки – Магазин «Браво»

Активно продавав електронні пристрої, включаючи смартфони, ноутбуки, планшети та аксесуари. Забезпечував консультації клієнтів щодо технічних характеристик та функціональності продуктів. Ефективно впроваджував стратегії продажу для досягнення поставлених цілей компанії. Виявляв потреби клієнтів і рекомендував найкращі рішення, що призводило до збільшення обсягів продажу. Використовував активний підхід до продажів для просування акційних пропозицій. Відповідав за поповнення товарного асортименту та оформлення вітрин магазину.

Професійні навички: Знання електроніки та технологій. Модульний ремонт електроніки. Вміння ефективно взаємодіяти з клієнтами та будувати довгострокові взаємовідносини. Комунікабельність та вміння працювати в команді.

Зацікавленість: Я цілеспрямований та мотивований спеціаліст, який завжди готовий навчатися і розвиватися. Моя мета - надавати найкраще обслуговування клієнтам та досягати успіху в сфері продажу електроніки. Я вірю, що можу стати цінним додатком для вашої компанії та сприяти її зростанню.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: