Резюме від 8 травня 2024

Diana

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 06.2023 по 10.2023 (4 місяці)
Лакшері салон краси та компанія мікс тон, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Знання і навички

Знання офісних програм Ведення соціальних мереж Відповідальність Пунктуальність Ведення документації Оперативність Здатність до навчання MS PowerPoint MS Word Грамотна усна та письмова мова MS Office MS Excel Адаптивність Стресостійкість Комунікабельність Активний продаж

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Висока стресостійкість, хороший рівень уваги, гнучкість мислення, хороша пам'ять, виразна мова, емоційна стійкість, доброзичливість, гнучкість, організованість, відповідальність, самостійність це про мене . Маю хороші аналітичні здібності з дитинства , умію легко та уміло вирішувати будь-які конфліктні ситуації , працювати з претензіями та скаргами.
Навчаюсь на спеціальність "Hr-інжиніринг у бізнес економіці 1,5 рік , та знаюсь у готельно- ресторанній справі .Зараз на заочній формі навчання , Знаю всі а з маркетингу та ведення бізнесу. Працювала на вакансії менеджер з продажу , володію знаннями у С1 та бітрексі . Знаю техніки продажів та роботи з запереченнями.
Працювала direct менеджером у інстаграмі .

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: