Резюме від 10 травня 2024 Файл

Олександр

Офіціант

Вік:
21 рік
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Буковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бувалець Олександр
М. Івано-Франківськ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Професійні навики
Володіння касовою дисципліною:
• Відкриття і закриття касової зміни.
• Готівкові,безготівкові і чекові розрахунки.
• Ведення касового облігу.
• Німецька мова(А2), французська мова(А2), Англійська мова(В1
Знання стандартів обслуговування гостей і сервірування столів рівня бізнес-преміум.
Знання винного етикету.
Навчання
Готельно-ресторанна справа, спеціальність метр-дотель / 15.09.2020-15.09.2025
Українська інженерно-педагогічна академія. М.Харків
Незакінчена вища освіта.
Досвід роботи:
Hotel InterContinental Sofia, an IHG Hotels Group
Метр-дотель / 15.07.2021-15.10.2021
• Керівник залу ресторану по сервісу обслуговування.
Ресторан «Bisou-bisou»
Старший офіціант / 17.10.2021- 17.01.2022
• Обслуговування гостей і котроль ревізії залу на початку роботи
Kharkiv Palace Hotel
Майстер ресторанного обслуговува в номерах / 20.01.2022-20.02.2022
• Ресторанне обслуговування в номарах і СПА-зоні для проживаючих гостей. Роботв в денні і ночні зміни.
Ресторан «Francua Corassini Grill&Wine»
Адміністратор і офіціант / 01.07.2022- 30.11.2022
Адмінімтратор(касова дисципліна, котроль якості обслуговування, котроль продуктового постачання)
Офіціант( обслуговування гостей з елементами касового розрахунку)
Ресторан «Фран.Ко»
Адміністратор / 01.08.2022-30.11.2022
Котроль сервісу обслуговування, навчання персоналу, проведення тренінгів по обслуговуванню гостей і презентацій по винному етикету.
Розробка барної і винної карти. Внесення пропозицій і часткове змінення основного меню.
• «Grand Hotel Lviv&Casino SPA»
Офіціант/25.01.2023-25.03.2023
Поточне обслуговування гостей ресторану і лоббі-бару, обслуговування гостей в номерах. Обслуговування банкетів і конференцій.
• « Le Petite Café»
Старший офіціант/30.03.2023-30.08.2023
Поточне обслуговування гостей ресторану, обслуговування банкетів, навчання персоналу.
• « Vedmezha Gora Family Resort&SPA»
Сомелье/15.04.2023-дотепер.
Консультація гостей по винній продукції, розробка винної карти, співпраця з постачальниками, професійне навчаня на основі відвідування винних фестивалів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Офіціант
Буковель

Бармен-офіціант
Буковель, Івано-Франківськ, Яремче

Офіціант
Буковель

Офіціант
Буковель

Офіціант, кочегар
Буковель

Официант-бармен
Буковель

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: