Резюме від 11 квітня 2024 Файл

Юлія

QA-інженер, економіст, аналітик

Вік:
38 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Ведмідь Юлія Олександрівна
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
email:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта

вересень 2023 - січень 2024 - Курси в школі GO IT за спеціальністю QA Engineer
2003-2008 рр. – Українська академія банківської справи Національного банка України м. Суми. Факультет: Економічний, Спеціальність: Фінанси, Диплом: освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст»
Додаткові навички
TestRail, Jira, Trello, Postman API, SQL, DevelopTools, JSON, XML, HTML/CSS, CI/CO, Git, mobile testing, SDLC та STLC, DBeaver. Впевнений користувач ПК: 1С8 УПП, 1С8 «Звіт», M.E.Doc. 1 С7 Зарплата і кадри, 1С7- бухгалтерія, Microsoft Office (Outlook Word, Excel, Visio), Internet.
Досвід роботи
Вересень 2021р. по теперішній час КП "4-А міська клінічна лікарня Полтавської міської ради ім.Л.Куроєдова"
Посада: провідний економіст. Комплексний аналіз економічних показників. Планування бюджету та контроль за виконанням бюджету. Розрахунок собівартості на платні медичні послуги. Подання звітності в державні органи статистики. Складання і ведення штатного розпису відповідно до затвердженої структури. Розрахунок фонду оплати праці.
Грудень 2020р. по вересень 2021р. КП "Полтавський базовий медичний фаховий коледж"
Посада:економіст. Складання і ведення штатного розпису. Планування бюджету та контроль за виконанням бюджету (план/факт). Складання калькуляцій на платні послуги (курси підвищення кваліфікації). Розрахунок собівартості навчання.
Червень 2020р. по грудень 2020р. КП "Полтавська обласна клінічна інфекційна лікарня"
Посада:економіст. Складання і ведення штатного розпису. Планування бюджету та контроль за виконанням бюджету (план/факт). Проведення закупівель в системі "Прозоро".
Листопад 2018 по грудень 2019 ФО-П Козуб
Посада:економіст з праці. Нарахування заробітної плати працівникам, проведення хронометражу часу, розробка мотивація для працівників, впровадження КРІ, оптимізація робочих процесів та написання інструкцій відносно оптимізованих процесів.
Вересень 2015р. по листопад 2018 р. АТ «Полтавський турбомеханічний завод»
Посада: провідний економіст (в.о. начальника) у відділі організації праці та заробітної плати. Автоматизація бюджетного процесу, заробітної плати, кадрового обліку, структури підприємства та штатного розпису в програмі 1С 8 УПП.
Розрахунок фонду заробітної плати (план/факт ФОП). Аналіз заробітної пати по підрозділам, категоріям. професіями працівника. Аналітичні розрахунки звіту по фонду оплати праці в розрізі категорій чисельності працівників, фактично нарахованої заробітної плати за період. Розробка положень з оплати праці та матеріального стимулювання працівників підприємства. Грейдова система оплати праці. Розроблення та впровадження КРI. Контроль за витраченням фонду заробітної плати і матеріального заохочення, застосуванням форм і систем заробітної плати, тарифних ставок та розцінок, посадових окладів, установленням розрядів робітникам і категорій працівникам. Контроль за додержанням на підприємстві трудового законодавства, постанов, розпоряджень та інших нормативних актів з питань організації праці, заробітної плати та управління виробництвом. Складання і ведення штатного розкладу. Розробка організаційної структури в програмі Visio. Розрахунок щомісячної премії для всіх категорій працівників. Написання наказів: (на зміни окладів, введення і виведення вакансій, покладань обов'язків тимчасово відсутніх, ювілей). Статистична звітність 1-ПВ (щомісячна, щоквартальна), 1-РС (витрати на утримання робочої сили), 7 -ПВ (звіт про заробітну плату за професіями окремих працівників). Розрахунок необхідної чисельності персоналу. Участь в атестації робочих місць. Підготовка звітів за запитом. Облік понаднормового часу.
З 2008р. по березень 2013р. АТ «Полтавський турбомеханічний завод»
Посада: менеджер з персоналу Прийняття, переведення і звільнення працівників. Оформлення пенсій: (за віком, по пільзі, по інвалідності). Оформлення договорів цивільно – правового характеру. Формування і облік особистих справ співробітників. Заповнення, внесення змін і облік трудових книжок. Оформлення та видача співробітникам необхідних документів за місцем вимоги. Підготовка звітів.
З 2008 по 2008 рр.. ВАТ «Полтавський турбомеханічний завод».
Посада: економіст групи контролю за цінами. Аналіз цін на продукцію, яка поставляється на підприємство. Опрацювання рахунків . Звіти по зниженню затрат на покупку сировини. Пошук альтернативних постачальників.
Володіння мовами
Українська, Німецька - базовий рівень, Англійська-базовий рівень
Особисті якості

Відповідальність, висока працездатність, здатність швидко навчатися, швидко знаходжу спільну мову, здатність і бажання якісно і ефективно працювати, не боюся братися за те, що раніше не робила, порядна, пунктуальна, прагнення підвищувати свій професійний рівень, вимогливість до себе, шкідливих звичок немає.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Junior, Middle QA Manual engineer
15000 грн, Полтава, Харків, Дистанційно

QA Engineer Manual
15000 грн, Полтава, Дистанційно

Manual QA Engineer
Полтава, Інші країни, Дистанційно

QA-інженер
Полтава

Junior QA engineer
Полтава, Дніпро, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: