Резюме від 25 грудня 2023

Вячеслав

Керівник, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Маркетолог

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
ТД Кіссон (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Освіта

Харківська державна зооветеринарна академія

Менеджмент, кваліфікація – менеджер організації, Харків
Вища, з 2003 по 2006 (3 роки)

Знання і навички

Продуктивність Цілеспрямованість Комунікабельність Робота з ключовими клієнтами Робота з замовниками Робота в команді Робота з клієнтами Робота із запереченнями Управління персоналом Активний продаж Користувач 1С Організаторські здібності Аналіз продажу Маркетинговий аналіз Аналіз ринку Аналіз цільової аудиторії Фінансовий аналіз Продаж банківських продуктів Продаж B2B Телефонний продаж Побудова відділу продажу Управління відділом продажу Доброзичливість

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

ПІБ Поздняков В'ячеслав Сергійович
Коротко про основні успіхи.
-Працюючи менеджером у ВАТ “Турбоком” м. Мелітополь, з моєї ініціативи було організовано брендовані точки прийому турбокомпресорів на ремонт (на базі СТО) у більшості міст України. Ідея полягала в тому, щоб створити точку прийому турбін на ремонт та відправлення їх безпосередньо НП на завод для капітального ремонту. Клієнт приносить турбіну і забирає у себе в місті, це зручно і надійно, так як ціна турбін досягає 1000 $. На цьому ж підприємстві поєднуючи посаду менеджера з постачання з Китаю (закупівлі на 30-100 т. $ / міс.), знайшов нового постачальника, з ціною на деталі високої якості, дешевше на 30%. Організував зразки, пробні партії та перемикання на нового постачальника.
-Працюючи менеджером у ТурбоСнаб (ПП Геллерт) м. Мелітополь, я відкрив представництво у м. Сімферополь АР Крим. Моя участь була на всіх етапах, створення сайту, IP-телефонія, пошук локації з прийнятною орендною платою, найм кур'єра, рекламна продукція та банер вздовж траси, об'їзд з кур'єром всіх (УСІХ) автосервісів (від СТО до сервісних центрів BMW, Skoda і т.д. .д.), магазинів запчастин та автопарків. Для знайомства з новою компанією у їхньому місті. Зіткнувшись із проблемою 2014 року (з'явився пункт пропуску та кордон, який можна перетнути не частіше 1 разу на добу) було ухвалено (не мною) рішення заморозити проект виходу на Кримський ринок. Я запропонував наступне рішення: розуміючи, що сайт під контекстною рекламою приносить регулярні замовлення на ремонт турбокомпресорів у Криму і все за місцем налагоджено, питання тільки в термінах (більшість клієнтів не влаштовували терміни через КПП) я запропонував терміновий ремонт турбін робити у конкурентів за місцем у Сімферополі. Я зателефонувавши всім конкурентам зупинився на L-Turbo. Коротше... всі термінові замовлення нам виконував конкурент, віддаючи 30% посередницьких ТурбоСнаб. -Працюючи менеджером у КБ "Надро Банк" у секторі малого бізнесу, залучив у 2008 році одну з найбільших промислових компаній м. Мелітополя (ТОВ "Мрія") на відкриття депозитного рахунку з вільним доступом (поповнення-зняття) до нього на 500 т. Також організував присутність представників банку на літній автовиставці у зв'язку з автосалоном Skoda(Шкода) для просування маркетингової компанії з автокредитування. Принесло продаж 2 авто у кредит.
-Працюючи менеджером у ТОВ “Руслан Комплект” м. Мелітополя у відділі збуту, ініціював створення та опрацювання бази клієнтів, які не зробили покупки більше 1 і більше років. Повернувши до співпраці понад 30 компаній. З огляду на холодний пошук я напрацював понад 300 нових постійних покупців за 2 роки. Також мною було ініційовано та організовано (фотограф, рекламне агентство, дизайнер і т.д.) рішення, до привітань клієнтів листами поштою доповідати в подарунок не прайс на аркуші А4, а кольорові буклети у вигляді журналів-каталогів з переліком продукції, вигляді фото та державної номенклатурою та застосування за видами техніки. Отримавши позитивний зворотний зв'язок від клієнтів, буклети стали класти в кожне відвантаження з товаром на додачу. Через 2 роки мене перевели керівником до експортного відділу збуту.
-Працюючи часом і в Мелітополі, і в Запоріжжі я зробив висновки...
Потрібно пробувати створити свій бізнес якщо я можу брати на себе відповідальність у прийнятті рішень, парою успішних. І в січні 2015 року, відкривши свій інтернет-магазин UDOBRi.com.ua присвячений виноградарству, відправився у вільне плавання... Далі коротко)
• Більше 10 товарів виведено мною в топ пошуку без реклами
• За 8 років я сам прийняв та надіслав більше 12 000 замовлень
• Я вигадав та виробляв Секатор для щеплення під брендом “Мінськ” з
гарантією 5 років, пройшовши 8 модернізацій. Вироблено понад 2000 штук.
http://udobri.com.ua/sekator-privivochnyij-belorusskij/c116
• Незабаром я привіз леза (супер якість) для секатора щеплення із заводу в Тайвані (SUCO). І давши на них гарантію 2 роки, відкусив понад 50% ринку України (зачепило і Білорусь та Росії небагато))
• Я перший масово продав ринку степлер для підв'язки винограду Японського виробництва з плаваючим лезом та легким ходом.
• Я налаштовував успішно таргетовану рекламу.
• Я брав участь у створенні нового асортименту в Проспера-Південь, з наступним
продажем на своєму сайті сітчастих мішечків для захисту грон винограду від ОСИ та птахів. За умов єдиного представника цієї продукції в Україні.
• Вирішивши додати асортимент саджанцями винограду, я взяв у партнери на цей напрямок справжнього місцевого виноградаря (Чіпчев ОВ) почав допомагати продавати його кореневласні саджанці винограду у себе на сайті. За 4 роки створена найбільша колекція винних сортів та Кишмішів в Україні, я ініціював наголосити на винограді подвійного значення, партнер не прогадав погодившись). Продаж саджанців вийшли на новий рівень і довелося інвестувати в нові ділянки землі ...
P.S.
Це коротко

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати