Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Марія

Викладач курсів підготовки до ЗНО, НМТ з історії України, асистент викладача

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
17 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Репетитор історії

з 07.2023 по 11.2023 (4 місяці)
Працювала сама від себе. (Освіта, наука)

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Філософський факультет, спеціальність 052 «Політологія»., Київ
Незакінчена вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

На цій спеціальності велика увага відводиться саме вивченню історії як світової, так і вітчизняної, саме тому мій вибір, як людини, яка захоплюється історією, і яка склала НМТ з історії України на 200б., упав на цю спеціальність.

Знання і навички

Самомотивація Відп Пр Про Грамотна усна та письмова мова Онлайн-викладання Прац Самовідданість Стресостійкість Google Meet Zoom Творчий підхід Впевненість Підготовка до ЗНО MS PowerPoint Google Клас Репетиторство

Додаткова інформація

Я студентка філософського факультету КНУ ім. Тараса Шевченка бюджетної форми навчання, на яку вступила завдяки своїй плідній праці та ефективній підготовці до Національного мультипредметного тесту, який склала на 200 балів з історії України та 200 балів з української мови. Досконало володію програмою НМТ з історії України та української мови. Незважаючи на те, що навчаюсь очно, готова приділяти достатню кількість часу роботі та віддаватись на максимум.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії