Резюме від 28 березня 2024 Файл

Олександра

Керівник виробництва

Вік:
39 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Про себе
Цілеспрямована, пунктуальна,
стресостійка, легко навчаюсь. 10 років
досвіду керування харчовим
підприємством, штат налічував близько
400 співробітників.

Досвід роботи

ДИРЕКТОР ПУНКТУ ХАРЧУВАННЯ
КБ Приватбанк
•Організація та контроль роботи всіх підрозділів
.•Контроль та координація роботи персоналу
.•Контроль за дотриманням стандартів сервісу.
•Планування та контроль фінансової діяльності.
•Оперативне управління діяльністю пункту харчування
.•Контроль за дотриманням стандартів якості
обслуговування кухня, сервіс.
•Контроль фінансовою та бухгалтерською звітністю.
•Підбір, адаптація та навчання персоналу.
•Складання та контроль графіків персоналу
.•Планування закупівель, робота з постачальниками,
укладання договорів
.•Контроль адміністративно-господарської діяльності

Александра
пункту харчування.
•Участь у проведенні інвентаризацій планових та поза
плановими.

Фесенко
• Проведення аналітичної роботи діяльності
.•Контроль санітарного стану закладу.
•Робота з перевіряючими та дозвільними інстанціями.
•Складання кухонного меню, сезонні оновлення
.•Взаємодія з бухгалтерією з питань інвентаризацій та
ДИРЕКТОР документообігу.
ВИРОБНИЦТВА •Уміння працювати в команді, системність,
структурованість у роботі, багатозадачність, робота з
великим масивом інформації.

Контакти
ТОВ "ОЛІМПІУС КОНСАЛТ"
Мобильный: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Директор виробництва
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Планування роботи підприємства
Розробка технологічних карт та технологічних процесів
згідно з потужностями підприємства за такими вимогами
як «постанова кабінету міністрів від 24 березня 2021 р. №
Профіль 305»(Про затвердження норм та Порядку організації
харчування у закладах освіти та дитячих закладах
• Керування харчовим оздоровлення та відпочинку)постанова кабінету
виробництвом міністрів від 29 березня 2002 р. N 426» (Про норми
• Розробка технологічних карт та харчування військовослужбовців Збройних Сил, інших
процесів військових формувань та Державної служби спеціального
• Впровадження системи HACCP зв'язку та захисту інформації, поліцейських, осіб рядового,
• Вміння мотивувати та досягати начальницького складу органів і підрозділів цивільного
цілей захист), «ТУ У 10.8-00034022-201:20178» ( Раціони добового
польового набору продуктів ДПНП-Р);
Контроль та організація постійної роботи цехів
Оптимизація витрат
Підбір персоналу
Ведення звітності
Впроваджувала систему НАССР
Впроваджувала вхідний контроль сировини
Організація роботи відділу ОКК, технологів
Організація лінії фасування до 50000 обідів
Навчання персоналу

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: