Резюме від 7 лютого 2024

Євген

Су-шеф, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 04.2017 по 09.2021 (4 роки 5 місяців)
Готель Голден Инна, Бьлгария.м Солчев Бряг (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв на на сніданки.обіди.вечері.контрольпраці відкритою кухні.шоукич на вечер.контроль за качаство страв.прийом товару.контроль за порядком в холодильних камерах та на складі.робота з персоналом

Пиццейола

з 11.2015 по 03.2017 (1 рік 4 місяці)
Vino&Cuchino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв.слідкувати за чистотою.робота з ПФ.зберегання продуктів.

Повар

з 02.2015 по 10.2015 (8 місяців)
Maksinum (Готельно-ресторанний бізнес)

Знання і навички

Цілеспрямованість Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Комунікабельність Європейська кухня Готування піци

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Помічник на кухню
15000 грн, Івано-Франківськ

Кухар
Івано-Франківськ

Фасувальниця, помічник кухаря, виховаателя, комплектувальниця
Івано-Франківськ, Надвірна

Кухар
Івано-Франківськ

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Івано-Франківськ, Житомир , ще 8 міст

Кухар, кондитер, пекар
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: