Резюме від 11 березня 2024 Файл

Ірина

Кредитный консультант

Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Лавренчук Ірина Вікторівна
Дата народження: 04.06.1992
Сімейний стан: заміжня
Діти: маю на вихованні малолітнього сина
Місце проживання та реєстрації: 10031,
Житомирська обл., Житомирський р-н.,
с.Оліївка, вул. Андріївська, буд. 141
Контактна інформація:
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E – mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

РОБОЧИЙ СТАЖ
20.02.2018 — 24.09.2020 Корольовський відділ державної виконавчої служби у місті Житомирі Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції — старший державний виконавець;
25.09.2020 – 04.09.2022 Богунський відділ державної виконавчої служби у місті Житомирі Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції — старший державний виконавець;
05.09.2022 Корольовський відділ державної виконавчої служби у місті Житомирі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції — старший державний виконавець

ОСВІТА:
01.09.1998 – 31.05.2007 рр. закінчила ЗОШ № 16 м. Житомира.
01.09.2007 – 22.06.2009 рр. навчалася у кооперативному коледжі бізнесу і права м. Житомира.
29.01.2009 – 11.08.2009 рр. закінчила спеціалізований курс навчання бухгалтерський та податковий облік від Харківського фінансово – економічного інституту, номер диплома ВА 7103, виданий 11.08.2009 року, який підтверджує отримання знань для роботи у бухгалтерії підприємств будь – якої форми власності.
01.09.2009 – 25.06.2014 рр. закінчила Київський університет права НАН України, за спеціальністю «Правознавство», за спеціалізацією «Суд. Адвокатура. Прокуратура.», присвоєна кваліфікація «Юрист».
01.09.2019 — 31.12.2020 рр. закінчила Державний університет “Житомирська політехніка”, та здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти “Магістр” за спеціальністю “ Публічне управління та адміністрування”.

КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Маю досвід раціонального планування та ефективного розподілу повноважень для досягнення запланованого результату, попередження, пом'якшення та усунення конфліктів. розробка внутрішніх нормативних документів (посадові інструкції, положення, колективні договори тощо), маю досвід складання та скеровування позовних заяв, клопотань, подання до суду (маю не один позитивний досвід розірвання шлюбу, усиновлення, скасування постанов патрульної поліції про адміністративне правопорушення зафіксованих не в автоматичному режимі, зняття арештів з майна, призначення аліментів, визнання права власності)

КУРСИ, ТРЕНІНГИ, СЕРТИФІКАТИ:
- Курси підготовки волонтерів Євро-2012;
- Київ, 2014 рік, Школа помічника народного депутата України;
- Київ, 2019 рік, Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України “Порядок виконання рішень про стягнення аліментів”
- Житомир, 2020 рік, Житомирський регіональний центр підвищення кваліфікації “Проблемні питання виконавчого провадження”;
- Житомир, 2021 рік, Житомирський регіональний центр підвищення кваліфікації;
- Київ, 2021 рік, Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України “Європейська та Євроатлантична інтеграція”;
- Київ, 2019 рік, Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України “Забезпечення права доступу до публічної інформації. Робота з персональними даними.”

НАГОРОДИ, ГРАМОТИ, ПОДЯКИ:
За період роботи відзначена за співпрацю та професіоналізм подяками та грамотами таких організацій як: Благодійний фонд «Роби добро, даруй надію», Благодійний фонд “Маримаш”, Благодійа організація “Благодійний фонд пенсіонерів, ветеранів Житомира”, Громадська організація “Продюсерський центр Ірени Марченко”, Корольовський відділ державної виконавчої служби міста Житомир, Державне підприємство “СЕТАМ”, Виконавчий комітет Житомирської міської ради, Громадська організація “ЕКО-ЗАХИСТ України”, Подяка Житомирського міського голови «За волонтерську діяльність».

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

КОМП’ЮТЕРНІ НАВИЧКИ:

Рівень впевненого користувача MS Office, Internet, судова програма Д-3, АСКОД, 1С, OpenOffice.

СТАЖУВАННЯ:

- 02.04.2014 — 26.07.2014 рр. Міжнародна громадська організація “Міжнародна ліга захисту прав громадян України” під керівництвом Багірова Єдуарда Садиховича.
- 06.06.2015 — 30.09.2015 рр. стажування в резерві на посаду секретаря Богунського районного суду м. Житомира.

ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ:

На виборах у 2012 році була секретарем дільничої виборчої дільниці в одномандатному виборчому окрузі с. Требухів, Броварського району, Київської області.
З 2021 року активно співпрацюю з Благодійною організацією “Благодійний фонд пенсіонерів, ветеранів Житомира” де надаю юридичні консультації на громадських засадах людям похилого віку та інвалідам, які є підопічними організації.
З 2021 року активно співпрацюю юрисконсультом на благодійних засадах з підопічними Благодійного фонду «Роби добро, даруй надію», де тільки за 2021 рік було надано більше 150 юридичних консультацій, складено та скеровано до суду більш ніж 50 заяв про розірвання шлюбу та стягнення аліментів, перерахунку пенсій та інших.
З березня 2021 року перебувала на посаді помічника-консультанта на громадських засадах депутата Оліївської сільської ради Тетяни Анатоліївни Зосім.
З лютого 2022 року активно допомагаю ЗСУ їжею, обігріваючими приладами власного виробництва (буржуйки) та іншими потрібними речами, співпрацюючи з іншими волонтерами по всій Україні. Маю подяку від Житомирського міського голови за свідому громадянську позицію, активну волонтерську діяльність та гідний внесок у захист Батьківщини.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

Здатна ефективно встановлювати пріоритети завдань, забезпечуючи ефективне розподілення часу та ресурсів для максимізації продуктивності, високо самомотивований професіонал з сильним внутрішнім прагненням досягати успіху та досягати результатів, креативний мислитель, здатна розробляти іноваційні рішення для складних проблем, володію навичками прийняття рішень, розв’язання конфліктів та стратегічного планування, що дозволяє успішно виконувати проєкти та підвищувати ефективність роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: