- Файл
Елена
Технолог харчової промисловості, начальник лабораторії
- Розглядає посади:
- Технолог харчової промисловості, начальник лабораторії, Фахівець з якості
- Вік:
- 43 роки
- Місто:
- Дніпро
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10356363/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Україна
Дніпровський р-н тел. моб. [
С. Партизанське эл. адрес: [
__________
Освіта
· Партизанська середня школа – 1998
· Дніпропетровський технологічний технікум
Спеціальність "Зберігання і переробка зерна" - 2001, кваліфікація – технік-технолог, диплом з відзнакою.
- Дніпропетровський державний аграрний університет
Спеціальність "Агрономія" – 2005, кваліфікація – агроном-технолог.
Професіональний досвіт:
- 2001, липень – 2008, вересень – лаборант «Балівський комбінат хлібопродуктів»;
Посадові обов’язки: приймання зернопродуктів, визначення якості, контроль якості сушіння та очищення зерна, обробка даних за зміну, ведення технічної документації .
- 2008, жовтень – 2008, листопад – лаборант ТОВ ПК «Укрсолод»;
Посадові обов’язки: контроль технологічної лінії виробництва солоду, фізико-хімічні аналізи солоду.
- 2008, листопад - 2014, січень – головний технолог солодовеного виробництва ТОВ ПК «Укрсолод»;
- 2014, січень – 2018, головний технолог солодовеного виробництва ПП «Ротор» (по переводу).
- 2016, червень – начальник зернової лабораторії ТОВ «Посейдон компані»
- 2018, листопад – головний технолог ТОВ «Дніпровський хлібокомбінат 11»
- 2022, вересень - головний технолог ТОВ «Хлебзавод №3»
Види діяльності – контроль технологічного процесу, розробка технологічної документації, метрологічна служба, контроль роботи виробничої лабораторії, екологічний супровід, розробка документів системи НАССР, сертифікація виробництва, атестація виробничої лабораторії.
Кількість підлеглих – лабораторія - 5 чоловік, виробництво - до 50 чоловік.
Професійні сертифікати:
- сертифікат от 06.09.2012г. ООО «Фортіус Форум» «Сучасні методи лабораторного контролю якості та безпечності харчових продуктів»;
- сертифікат від 21.11.2013р. ГП «Дніпропетровський регіональній державний научно-технічний центр стандартизації, метрологи и сертифікації» «Метрологічне забезпечення діяльності підприємств, організацій, установ регіону».
- сертифікат від 30.04.2020р. Державний навчальний заклад «Дніпропетровський обласний навчальний центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів АПК» тема «Новітні промислові технології післязбиральної обробки і зберігання насіння».
- сертифікат від 25.02.2021р. Державний навчальний заклад «Дніпропетровський обласний навчальний центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів АПК» тема «Актуальні питання визнання сортових посівів сільськогосподарських культур у 2021 році».
- сертифікат от 23.04.2021р. Державний навчальний заклад «Дніпропетровський обласний навчальний центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів АПК» тема «Техніко-технологічні регламенти післязбиральної обробки і зберігання насіння».
- сертифікат от 08.09.2022р.Національний університет харчових технологій Інститут післядипломної освіти тема «Внутрішній аудит з харчової промисловості».
Професійні знання та досвіт:
- ведення технологічного процесу,
- організація роботи лабораторії,
- організація лабораторії з «нуля»,
- сертифікація виробництва, атестація лабораторії,
- розробка документів НАССР,
- розробка технологічної документації,
- метрологічна служба,
- екологічна звітність.
Практичні навички
Водійське посвідчення та досвіт водіння автомобілем категорій «В».
Користування персональним комп’ютером:
MS WINDOWS, MS WORD, MS EXCEL – впевнене володіння.
Мови - українська, англійська мова – зі словником.
Схожі кандидати
-
Директор харчового виробництва, технолог харчової промисловості, кухар-універсал
50000 грн, Дніпро -
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Дніпро, Київ , ще 8 міст -
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Дніпро, Вінниця , ще 8 міст -
Начальник цеху, технолог (харчова промисловість)
Дніпро, Вінниця , ще 8 міст -
Технолог пищевой промышленности, начальник цеха экстракции
35000 грн, Дніпро