Резюме від 24 лютого 2024 PRO

Юрій

Менеджер по роботі з документами, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Рені
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу дистанційно

з 07.2023 по 12.2023 (5 місяців)
Гаряча планета / Кардаш Ю. С, ФОП (Роздрібна торгівля)

Освіта

ОДАБА

Промислове та цивільне право, Одеса
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Пунктуальність Знання офісних програм Уважність Здатність до навчання Комунікабельність Ведення CRM Висока працездатність Стресостійкість Користувач Бітрікс24

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Професійний досвід:
- Впевнений користувач ПК та володіння пакетом Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint) для ефективного роботи з даними, текстовою та презентаційною інформацією.
Особисті якості:
- Комунікабельність: Вміння ефективно спілкуватися та взаємодіяти з колегами, клієнтами та партнерами, забезпечуючи конструктивну співпрацю та досягнення спільних цілей.
- Аналітичний мислення: Здатність розбиратися в складних питаннях та знаходити ефективні рішення завдяки систематичному підходу до аналізу інформації.
- Організованість: Здатність планувати та організовувати завдання та проекти, забезпечуючи вчасне виконання завдань та досягнення високих результатів.
- Робота в команді: Здатність ефективно працювати у спільній команді, спільно вирішуючи завдання та сприяючи позитивній атмосфері

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії