Резюме від 22 січня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10362939

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Юридичний факультет, юрист
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Організаторські здібності Здатність до навчання Креативність Уміння аналізувати Старанність Доброзичливість Уважність Комунікабельність Висока працездатність Пунктуальність Стресостійкість Адаптивність Впевненість Неконфліктність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

У період з 27.11.23 по 08.12.23 я мала можливість пройти практику в Київському апеляційному суді. Під час цієї практики я здобула цінний досвід та знання про внутрішню роботу суду. Це включало в себе спостереження та участь у різних аспектах судової діяльності.

Моя практика в суді дозволила мені набути розуміння того, як влаштована та функціонує судова система. Я мала можливість стежити за розглядом різних справ та побувати на судових засіданнях, а також брати участь у підготовці та аналізі судових документів.

Також, під час моєї практики, мені довелося працювати з різноманітними судовими документами. Це надзвичайно корисний досвід, який допоміг мені зрозуміти важливість точності та чіткості у юридичних документах та процедурах.

Я завжди готова навчатися новому і поглиблювати свої знання та навички. Відкритість до навчання є для мене важливим принципом у моєму житті та кар'єрному зростанні.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Юрист
Дистанційно

Юрист
20000 грн, Дистанційно

Юрисконсульт, юрист
Київ

Юрисконсульт, керівник відділу, заступник керівника з управління
Київ, Дистанційно

Помічник юриста
20000 грн, Київ, Дніпро , ще 4 міста

Юрист
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: