Резюме від 12 березня 2024

Олександр

Агроном-насіннєвод, консультант, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Науковий співробітник

з 11.2014 по 12.2023 (9 років 1 місяць)
ДУ Інститут зернових культур НААН України, Дніпро (Сільське господарство, агробізнес)

Проводив наукові дослідження,зберігав,обробляв та узагальнював науково -технічну інформацію,передовий вітчизняний та закордонний досвід ,брав участь у розробці планів і методичних програм досліджень і розробок у сфері аграрного виробництва. Обов'язки: 1 ) сортовий відбір пшиниці з травня по кінець липня , пошук не типових рослин( ячмень або третікале ) у пшениці, безоста в остій,або оста в безостій пшениця, висока пшениця ,в посівах пшениці. 2 ) кукурудза пошук по кукурудзі материнських форм цвітіння раніше часу, висока ,або низька кукурудза в посівах кукурудзи,пошук хворих рослин ,формування густоти стояння рослин. 3 ) соняшник теж саме ,що і кукурудза. Потім аналіз схожості рослин у лабораторії , контроль за посівом рослин , зачистка сіялки,внесення добрив,внесення гербіцидів грунтових. Потім сушка кукурудзи ,калібровка насіння на заводі по фракціям ,сита . Схожість лабораторна ,холодний метод . Польова схожість .закінчив аспірантуру ,але не захистив дисертацію по темі якість та способи сушіння батьківських форм гібридів кукурудзи.

Менеджер з продажу

з 06.2008 по 11.2014 (6 років 5 місяців)
ФОП Колосов Д.В, Дніпро (Роздрібна торгівля)

Продаж автозапчастин, робота з тех док

Освіта

Дніпропетровський державний аграрно -єконгмічний університет (дгау)

Біотехнологічний, Дніпро
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Знання і навички

MS Excel Контроль завантаження автотранспорту Формування маршрутних листів Уважність Холодний продаж Стресостійкість Комунікабельність Прямий продаж Робота із запереченнями Здатність до навчання

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Китайська — початковий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: