Резюме від 29 квітня 2024

Надія

SMM-спеціаліст, адміністратор сторінки Instagram, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ОВПУ МТС

Середня спеціальна, з 2017 по 2021 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Genius Space

2023, 5 місяців
Сертифікат

New Look SMM

2023, 2 місяці
Сертифікат

Знання і навички

Розробка контент-стратегії Створення контенту Обробка фото Знання відеоредакторів Копірайтинг Просування в Instagram Canva InShot Уміння аналізувати Створення Reels Ведення соціальних мереж Adobe Lightroom VN Video Editor VSCO Instories Користувач ПК Редагування текстів Розробка контент-плану

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Мені особливо цікаво відкрити для себе світ стратегічного маркетингу та реклами в онлайн-просторі, і, хоча у мене, поки що, немає конкретного досвіду роботи з реальними проєктами у галузі SMM, я впевнена у своїй здатності швидко навчатися та впроваджувати нові знання.

Завдяки навчальним проєктам та самостійному вивченню, я отримала теоретичні знання та базові навички у роботі з основними інструментами для соціальних мереж, таких як Facebook та Instagram. Мій розвиток в SMM підтримується курсами та вебінарами від відомих спеціалістів у цій галузі, які я вивчаю та застосовую у своєму особистому профілі.

Я впевнена, що мої комунікаційні та творчі навички, у поєднанні з енергією та віддачею призведуть до взаємовигідного партнерства та успішного розвитку, у сфері маркетингу, вашої компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: