Резюме від 20 травня 2024 Файл

Олександр

Специалист по безопасности

Місто проживання:
Софіївська Борщагівка
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Гончарук Олександр Олегович
Дата народження: 06.01.1998
Місце народження: м. Одеса
Адреса проживання: Київська обл., с. Софіївська Борщагівка, вул. Братська 4, кв. 10
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса електронної пошти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: розлучений, маю малолітню дитину.
Місце роботи: безробітній

• з 08.06.2023 по 22.08.2023 працював на посаді заступника начальника СП “Управління внутрішньої безпеки” ДП “Мирноградвугілля’’.
• з 07.03.2022 по 26.04.2023 був мобілізований та проходив службу у ЗСУ на посадах командира взводу та командира роти 133 БтРО в/ч А7299, приймав безпосередню участь у боях за місто Ірпінь, Київської області та місто Ізюм, Харківської області, мав кульові та осколкові поранення, нагороджений медаллю “За поранення” та “Сталевий хрест” від Голокомандувача Збройних Сил України. Через проблеми зі здоров'ям внаслідок отриманих поранень був звільнений зі служби, знятий з військового обліку та отримав статус інваліда війни 2 групи.
• з 01.09.2021 звільнений зі служби у лавах податкової міліції у зв’язку з ліквідацією ДФС.
• з 25.03.2021 до звільнення працював на посаді старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ 4го відділу управління оперативного забезпечення зон проведення АТО ГУ ДФС у Луганській області.
• з 01.08.2020 по 25.03.2021 працював у першому відділі управління протидії економічним правопорушенням Головного управління ДФС у м. Києві на посаді старшого оперуповноваженого.
• з 27.02.2020 по 15.07.2020 перебував в районі проведення операції об'єднаних сил, на посаді старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ четвертого відділу управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області.
• з 01.07.2019 по 27.02.2020 працював у відділі протидії незаконному використанню податкових пільг оперативного управління Головного управління ДФС у м. Києві, на посаді старшого оперуповноваженого.
• Освіта: повна вища освіта (бакалавр) за спеціальністю “право /правоохоронна діяльність”. На даний момент здобуваю вищу освіту (магістр) за спеціальністю “економіка” в Маріупольському державному університеті.
• Закінчив НУДФСУ (Національний університет державної фіскальної служби України), Київська обл., м. Ірпінь. Факультет підготовки та перепідготовки працівників податкової міліції (2015-2019р.) Спеціальність - Право /правоохоронна діяльність.
• Закінчив республіканське вище училище фізичної культури м. Києва (2012 - 2015 рік);
• Володіння мовами: вільно: українська, російська; зі словником: французька, англійська.
• Військове чи спеціальне звання: старший лейтенант податкової міліції, лейтенант ЗСУ. Учасник бойових дій в зоні ООС, учасник повномасштабної війни проти Російської Федерації, інвалід війни 2 групи.
• Спортивні досягнення: КМС з дзюдо, КМС з хортингу, учасник професійних поєдинків з ММА, срібний призер чемпіонату України з дзюдо, неодноразовий чемпіон м. Київ, чемпіон кубку націй з хортингу, призер міжнародних змагань.
• Особисті якості: наполегливість, стресостійкість, вміння роботи в колективі, цілеспрямованість, терплячість, зваженість, досвід роботи на керівних посадах.

Схожі кандидати

Охранник
15000 грн, Київ

Охранник
Київ

Охоронник
20000 грн, Київ

Охоронець
Київ

Спеціаліст служби безпеки
20000 грн, Київ

Охоронник
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: